Uusimmat

HBO Maxin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 6/2022

07.02.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Maxissa julkaistaan odotettu The Matrix Resurrections sekä Steven Soderberghin ohjaama uutuuselokuva Kimi. Sarjapuolella alkaa My Brilliant Friend -sarjan kolmas kausi ja jännityssarja The Girl Before.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla

My Brilliant Friend, kausi 3 – 7. helmikuuta alkaen
Draamasarjan kolmas kausi seuraa Elena Ferranten kirjasarjasta tuttua tarinaa. Lila työskentelee Brunon tehtaalla ja joutuu jatkuvasti kohtaamaan seksuaalista häirintää. Lilan ja Enzon suhde kehittyy ajan kuluessa, ja Lila opiskelee tietotekniikkaa Enzon opastuksella. Elena menee naimisiin ja tulee pian raskaaksi, mutta kestävä rakkaus Ninoa kohtaan ei jätä häntä rauhaan.

Smiling Friends, kausi 1 – 9. helmikuuta alkaen
Adult Swimin uusi animaatiosarja kääntää suupielet hymyyn. Smiling Friends Inc. on valmis ojentamaan auttavan käden kaupungin asukkaille, jotka soittavat heidän päivystysnumeroonsa. Asiakkaat kertovat puhelimitse mieltä vaivaavasta tilanteesta, ja Smiling Friendsin edustajat, kyyninen Charlie ja tähtityöntekijä Pim, saapuvat pelastamaan päivän – oli tilanne kuinka järjetön tahansa. Sarjan ovat luoneet Zach Hadel ja Michael Cusack. Sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikottain.

The Girl Before, minisarja – 10. helmikuuta
HBO Maxin ja BBC Onen neliosainen minisarja kertoo Janesta (Gugu Mbatha-Raw), joka saa tilaisuuden muuttaa kauniiseen taloon, jonka on suunnitellut arvoituksellinen arkkitehti (David Oyelowo). Matkassa on vain yksi mutka: asukkaiden tulee noudattaa arkkitehdin asettamia tiukkoja sääntöjä, ja pian Janesta alkaa tuntua siltä, että talossa asuminen muuttaa häntä odottamattomin tavoin. Kun hän järkytyksekseen saa selville, mitä talossa ennen häntä asuneelle Emmalle (Jessica Plummer) tapahtui, hänen on kohdattava pelottavat samankaltaisuudet silmästä silmään. Tuleeko Janen kohtalo olemaan sama kuin tytön ennen häntä? Sarja perustuu J.P. Delaneyn romaaniin.

Viikon uudet elokuvat:

The Matrix Resurrections – 8. helmikuuta
Lana Wachowskin ohjaama The Matrix Resurrections on hartaasti odotettu neljäs elokuva mullistavassa elokuvasarjassa, joka uudelleenmääritteli genren. Uudessa elokuvassa Keanu Reeves ja Carri-Anne Moss palaavat ikonisiin rooleihinsa Neona ja Trinitynä. Näyttelijäkaartissa nähdään myös muun muassa Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith ja Jada Pinkett Smith.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Matrix Resurrections on tylsä metaelokuva, joka paasaa 148 minuuttia nykymaailman epäkohdista

Kimi – 10. helmikuuta
Mitä jos jokainen hengenveto, jokainen ääni ja jokainen hetki nauhoitettaisiin? Oscar-palkitun ohjaaja Steven Soderberghin elokuva Kimi on omaperäinen trilleri, jota tähdittää Zoë Kravitz. Agorafobiasta kärsivä teknologia-alan työntekijä (Kravitz) löytää Seattlessa koronapandemian aikaan datavirrasta todisteita väkivaltaisesta rikoksesta. Yrittäessään raportoida näkemästään työnantajalleen hän joutuu kohtaamaan vastustusta ja byrokratiaa. Saadakseen asian vietyä eteenpäin hän ymmärtää joutuvansa kohtaamaan suurimmat pelkonsa.

Just Call Out My Name – 10. helmikuuta
Dokumenttielokuvassa nähdään Carole Kingin ja James Taylorin aiemmin näkemätöntä esiintymismateriaalia 1970-luvulta sekä useita kokonaisia kappaleita vuoden 2010 kiertueelta. Kingin ja Taylorin uudet haastattelut tuovat esiin parivaljakon toveruuden ja heidän aikaa kestäneestä musiikistaan ja ystävyydestään hohkaavan kemian. Frank Marshallin ohjaamassa dokumentissa kaksikko kertoo yhteistyöstään ja laulujen taustalta löytyvistä tarinoista.

Tulossa myös:

  • Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog (KIDS) – 10. helmikuuta
  • Teen Titans Go! See Space Jam (KIDS) – 10. helmikuuta

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 7.2:
Euphoria S2 E5
Billions S6 E3
My Brilliant Friend S3 E1 (uusi kausi)
Real Time with Bill Maher S20 E3
The Righteous Gemstones S2 E6
Somebody Somewhere S1 E4

Ti 8.2:
The Gilded Age S1 E3

Ke 9.2:
Smiling Friends S1 E1-2

To 10.2:
Peacemaker S1 E7
Naomi S1 E3
The Girl Before S1 E1 – E4 (uusi sarja)
The Cleaning Lady S1 E3 – E4

Pe 11.2:
A Discovery of Witches S3 E6
Raised By Wolves S2 E3
The Dog House S3 E7
Folklore S2 E5

Su 13.2:
Blade Runner: Black Lotus S1 E13

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat