HBO Maxin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 6/2023

06.02.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 6/2023 HBO Maxissa julkaistaan Oscar-ehdokkaana oleva dokumentti All That Breathes. Sarjapuolella tulossa on brittiläinen draamasarja Tell Me Everything ja rikossarja C.B. Strike jatkuu uuden kauden myötä.

The Last of Us -sarjasta julkaistaan tällä viikolla peräti kaksi jaksoa. Neljäs jakso tuli katsottavaksi tänään maanantaina ja viides jakso julkaistaan jo lauantaina.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

C.B. Strike: Troubled Blood – 7. helmikuuta alkaen
Robert Galbraithin (J.K. Rowlingin) kirjoittamiin romaaneihin perustuvasta rikossarjasta alkaa viidenteen romaaniin Troubled Blood (suom. Levoton veri) pohjautuva kausi. Cormoran Strike ja Robin Ellacott joutuvat siinä selvittämään lähes 50 vuotta sitten kadonneen naisen kohtaloa. Pääosissa jatkavat Tom Burke ja Holliday Grainger.

Tell Me Everything – 9. helmikuuta
Brittiläinen draamasarja kuvaa 2020-luvulla varttuvan teinijoukon ylä- ja alamäkiä. 16-vuotias Jonny Murphy kärsii diagnosoimattomasta masennuksesta ja ahdistuksesta ja yrittää parhaansa mukaan peitellä tilannetta. Kohdattuaan henkilökohtaisen tragedian Jonnyn elämä kääntyy ylösalaisin, ja hänen on joko annettava tapahtuneen pyyhkäistä ylitseen tai opittava elämään hetkessä. Tukea saadakseen Jonny kääntyy parhaiden ystäviensä Louisin ja Neven puoleen, vaikka näillä on omat ongelmansa ja tunnemaailman taistelunsa käsiteltävänä. Lohtuna on myös salaperäinen uusi ystävä Mei. Mei tuntuu ymmärtävän Jonnya, mutta muut ystävät tulevat epäluuloisiksi, kun tämän vaikutus Jonnyyn alkaa käydä vaaralliseksi. Samalla ystäväporukkaan liittyy kaksi uutta tyttöä, Regan ja Zia, jotka tuovat mukanaan kuormallisen draamaa. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot katsottavissa julkaisupäivänä.

Viikon uudet dokumentit:

All That Breathes – 8. helmikuuta
Oscar-ehdokkaana oleva dokumenttielokuva kuvaa kahta veljestä, jotka ovat omistaneet elämänsä haarahaukkojen pelastamiselle. Veljekset pyörittävät lintusairaalaa Intian New Delhissä, yhdessä maailman tiheimmin asutuista kaupungeista, jota kansoittavat ihmisten rinnalla lehmät, rotat, apinat, sammakot ja siat. Sairaalassaan veljekset hoitavat tuhansia haukkoja, joita putoaa päivittäin New Delhin saastuneelta taivaalta. Ympäristön myrkyllisyyden ja yhteiskunnallisen levottomuuden myötä hylättyjen haarahaukkojen ja niitä hoitavan perheen välisestä suhteesta punoutuu kertomus kaupungin luhistuvasta ekologiasta ja syvenevistä sosiaalisista epäkohdista.

Tulossa myös nämä kirjastoelokuvat ja spesiaalit:

8.2.
Aqua Teen Forever: Plantasm (Adult Swim)

9.2.
Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special

10.2.
The Wizard of Oz
Contagion

12.2.
Marc Maron Stand-up Special

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 6.2.
The Last of Us, S1 E4

Ti 7.2.
The Winchesters, S1 E9
C.B. Strike: Troubled Blood, Part 1
Young Sheldon, S6 E11

Ke 8.2.
YOLO, S2 E4
All American, S5 E10
All American: Homecoming, S2 E10

To 9.2.
Tell Me Everything, S1 E1-6
Velma, S1 E9-10
FBOY Island Sweden, S1 E5

Pe 10.2.
Your Honor, S2 E5

La 11.2.
The Last of Us, S1 E5
Craig of the Creek, S4 E2, E11-20

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.