HBO Maxin laatusarja lopetetaan – toinen kausi jää viimeiseksi

Kuva: © HBO Max

18.09.2023 16:55 Muropaketin toimitus

HBO Maxin koripallosarja Winning Time: Rise of the Lakers Dynasty lakkautetaan.

Winning Time: Rise of the Lakers Dynasty -sarjan toinen kausi tulee päätökseensä tällä viikolla HBO Maxissa. Samalla kausi jää sarjan viimeiseksi.

Comic Book uutisoi, että HBO Max on ilmoittanut lakkauttavansa sarjan kahden kauden jälkeen. Alun perin kehutun ja katsojia kiehtoneen sarjan katsojamäärät ovat uutisen mukaan laskeneet toisen kauden mittaan niin paljon, että HBO on nähnyt kannattavammaksi lopettaa sen teko.

Winning Time: Rise of the Lakers Dynasty sijoittuu 1980-luvulle ja kuvaa Los Angeles Lakersin koripallojoukkueen ammatillisen ja henkilökohtaisen elämän käänteitä. Sarjan toinen kausi sijoittuu juuri vuoden 1980 finaaliotteluiden jälkeen ja seuraa joukkueen vaiheita vuoteen 1984 saakka, huipentuen aikakauden kirkkaimpien koripallotähtien, Magic Johnsonin ja Larry Birdin kohtaamiseen pelikentällä.

Sarjan keskeisimmissä rooleissa nähdään muun muassa John C. Reilly, Quincy Isaiah, Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Jason Segel, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Molly Gordon, Joey Brooks, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, McCabe Slye, Thomas Mann ja Gillian Jacobs sekä Michael Chiklis ja Rob Morgan.