Uusimmat

HBO Maxin odotettu Dyyni-sarja koki kovan takaiskun juuri kun kuvaukset alkoivat

24.11.2022 11:34 Muropaketin toimitus

Dyyni-elokuvan jatko-osan lisäksi leffojen esiosana toimivan sarjan tuotanto on käynnissä.

Chernobyl-sarjasta tuttu ohjaaja Johan Renck kertoo Instagram-tilillään HBO Maxin Dyyni-elokuvien esiosana toimivan Dune: The Sisterhood -sarjan kuvausten käynnistyneen. Renck ohjaa sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ja toimii myös vastaavana tuottajana.

Brian Herbertin ja Kevin J. Andersonin Sisterhood of Dune -kirjaan pohjautuvan Dune: The Sisterhood -sarjan pääosia esittävät Emily Watson ja Shirley Henderson. Mukana ovat myös muun muassa Indira Varma, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds, Travis Fimmel ja Chloe Lea.

Denis Villeneuve’n oli tarkoitus ohjata sarjan pilottijakso. Hän toimii kuitenkin sarjassa vain yhtenä tuottajista, koska kuvaa parhaillaan Dyyni-elokuvan kakkososaa.

Dune: The Sisterhoodin on luonut Diane Ademu-John, joka toimii myös sen käsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana. Ademu-Johnin oli tarkoitus myös jakaa showrunnerin pesti yhdessä Alison Schapkerin kanssa, mutta juuri kun kuvaukset olivat alkaneet, jäi Schapker sarjan ainoaksi kippariksi, uutisoi Deadline.

Villeneuven ohjaama Dyyni: osa II -elokuva nähdään ensi vuoden marraskuussa. Dune: The Sisterhood -sarjan ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johan Renck (@johanrenck) jakama julkaisu

Sisterhood of Dune -kirja