Uusimmat

HBO Maxin scifi-suosikki on saamassa jatkoa – näyttelijä lupasi sarjan korjaavan kurssiaan edelliskauden jälkeen

28.02.2022 07:02 Muropaketin toimitus

Vuonna 2016 alkanut Westworld on saamassa jatkoa.

HBO Maxin kehutuimpien sarjojen joukkoon – IMDb-arvosana peräti 8,6/10 – lukeutuva Westworld on saamassa neljännen tuotantokauden.

Bernard Lowea esittävä Jeffrey Wright on vahvistanut Deadline-sivustolle seuraavan tuotantokauden kuvausten päättyneen jo joulukuussa. Samassa yhteydessä Wright lupasi sarjan palaavan juurilleen uusien jaksojen myötä:

”Saimme kuvaukset valmiiksi viime joulukuussa, mutta en ole varma, milloin neljäs kausi julkaistaan. Se tulee olemaan enemmän sitä Westworldia, jota fanit ovat odottaneet. Käsittelemme tarkemmin joitakin aiheita ja teknologioita, jotka tuntuvat tutuilta, kuten aina. Siitä tulee jännittävää”.

Vaikka tarkkaa julkaisupäivää ei osannutkaan nimetä, Jeffrey Wright kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että Westworldin neljäs kausi julkaistaan vielä kuluvan vuoden puolella.

Jonathan Nolanin ja Lisa Joyn lisäksi Westworldia tähdittävät Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Rodrigo Santoro, Aaron Paul, Lena Waithe, Marshawn Lynch ja Vincent Cassel.

Westworld on yhdysvaltalainen science fiction -televisiosarja. Se sijoittuu futuristiseen westernaiheiseen teemapuistoon Westworldiin, jonka asukkaat ovat androideja, joita kutsutaan ”isänniksi”. Westworld tarjoaa sen varakkaille vierailijoille mahdollisuuden tehdä mitä he ikinä haluavatkaan ilman pelkoa loukkaantumisesta tai kuolemisesta.