HBO Maxin suunnitelmat Game of Thronesista ovat menneet uusiksi, paljasti George R. R. Martin

03.01.2023 18:00 Muropaketin toimitus

George R.R. Martinin mukaan HBO Max on hyllyttänyt pari suunniteltua Game of Thrones -spinoffia.

Warner Bros. Discoveryn säästösuunnitelmat ovat ilmeisesti iskemässä myös HBO Maxin nimekkäimpään franchiseen eli Game of Thronesiin. Viime syksynä julkaistun House of the Dragon -sarjan lisäksi suunnitteilla on ollut melkoinen joukko tuohon George R.R. Martinin luomaan maailmaan sijoittuvia tv-sarjoja, mutta osa niistä on nyt hyllytetty.

Martin paljastaa blogikirjoituksessaan, että osa suunnitelmista menee eteenpäin nopeammin kuin toiset, mutta mikään suunnitelma ei ole vielä saanut virallisesti vihreää valoa.

“Pari ideaa on hyllytetty, mutta en suostu ajattelemaan, että ne olisivat kokonaan kuolleita. Hyllystä voidaan ottaa asioita takaisin ihan yhtä helposti kuin niitä saadaan sinne laitettuakin. Mutta tietenkin kaikki HBO Maxin muutokset vaikuttavat myös meihin”, Martin kirjoittaa.

Kirjailija ei tarkenna, mitä jäihin laitetut ideat ovat. Suunnitteilla on ollut HBO Maxin omaa tuotantoa olevia animaatiosarjoja, joiden lisäksi huhuja on liikkunut muun muassa Jon Snow’n omasta sarjasta sekä sarjoista 10 000 Ships, 9 Voyages ja Dunk and Egg.

House of the Dragonille on ainakin luvattu jatkoa. Toisen kauden kuvausten on määrä alkaa tämän vuoden aikana.

LUE MYÖS: Arvostelu | House of the Dragon on paikoin jopa alkuperäistä Game of Thronesia parempi tv-sarja