HBO Nordic julkaisee Tenetin, Wonder Woman 1984:n ja muita uutuuselokuvia tänä vuonna

01.02.2021 11:09 | Muropaketin toimitus

Yhdysvalloissa Warner Bros. Pictures julkaisee uusimmat elokuvat elokuvateatterien lisäksi tuoreeltaan myös HBO Max -suoratoistopalvelussa, syynä tietenkin koronapandemia. Suomessa HBO Max aloittaa toimintansa vasta loppuvuodesta, mutta tuoreita elokuvia tuodaan myös HBO Nordiciin tänä vuonna ennennäkemättömän nopeasti.

”Vuodesta 2021 tulee HBO Nordicin katsojille yhtä elokuvan juhlaa, kun useat uudet Warner Bros. -elokuvat nähdään suoratoistopalvelussa ensimmäistä kertaa. HBO Nordicille saapuu yksinoikeudella kriitikoiden kehumia elokuvia ja odotettuja katsojasuosikkeja, kuten Tenet ja Wonder Woman 1984”, kerrotaan HBO Nordicin tänään julkaistussa tiedotteessa.

Ikävä kyllä, HBO Nordic ei ole vielä vahvistanut milloin vaikkapa Tenet tai Wonder Woman 1984 suoratoistopalvelussa julkaistaan.

Yhdysvalloissa Wonder Woman 1984 sai ensi-iltansa jo joulukuussa. Suomen julkaisun pitäisi olla valkokankailla helmikuun 26. päivä, mutta vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, että julkaisua lykätään – taas kerran.

Muropaketin uusimmat