HBO Nordic varoitti palvelun laadun laskemisesta: ”Koko maailma on nyt haastavassa tilanteessa…”

07.04.2020 08:03 | Tatu Junni

Koronaviruspandemia vaikuttaa laajasti viihdetuotantoihin ja palveluihin, joilla fiktiota katsotaan.

Muropaketissakin on jo useaan otteeseen kerrottu, miten eri sarja- ja elokuvatuotannot on jouduttu keskeyttämään koronan takia. Lisäksi Euroopassa eri suoratoistopalvelut ovat joutuneet tekemään rajoituksia kuvanlaatuun, ettei internet-yhteydet kuormitu liikaa.

Nyt Suomen suosituimpiin suoratoistopalveluihin lukeutuvat HBO Nordic on julkaissut tiedotteen, jolla se varoittaa asiakkaitaan palvelussa ja sen tarjonnassa tapahtuvista muutoksista covid-19:n takia.

Tiedote kuuluu kokonaisuudessaan seuraavasti:

Koko maailma on nyt haastavassa tilanteessa, ja haluamme HBO Nordicilla tehdä kaikkemme pitääksemme huolta työntekijöistämme ja yhteistyökumppaneistamme. Tästä johtuen seuraavia muutoksia voi lähiaikoina esiintyä palvelussamme:

KESKEYTYNEET TAI VIIVÄSTYNEET KAUDET

Joidenkin sarjojen uudet kaudet saattavat keskeytyä, viivästyä tai kausi voidaan joutua lopettamaan kesken. Osassa tuotannoistamme kuvaukset ovat olleet käynnissä ja ne on jouduttu keskeyttämään koronaviruksen ja sen aiheuttamien haasteiden levitessä. Parhaillaan käynnissä olevat tuotantotauot saattavat johtaa joidenkin jaksojen tai ensi-iltojen viivästymiseen. Lisätietoja sisältö- ja aikataulumuutoksista löytyy täältä.

SUORATOISTON NOPEUS JA LAATU

Seuraamme datankäyttöämme jatkuvasti, jotteivät verkkoyhteydet ylikuormittuisi nyt, kun kotiopiskelu ja etätyöt ovat etusijalla.

LISÄTIETOJA

Lue lisää koronaviruksen aiheuttamista muutoksista ja viivästyksistä täällä.