HBO Nordicin uudet sarjat ja leffat syyskuussa 2020: Call Me By Your Name -ohjaajan tv-debyytti, Jude Law’n uusi minisarja, Fargo jatkuu…

30.08.2020 10:00 | Muropaketin toimitus

HBO Nordicin syyskuussa julkaistaan Jude Law’n ja Naomie Harrisin tähdittämä The Third Day sekä Call Me By Your Name -elokuvasta tutun ohjaaja Luca Guadagninon televisiodebyytti We Are Who We Are. Fargo-rikosdraamasarjasta tarjolle tulee puolestaan neljäs kausi.

Syyskuun uudet julkaisut HBO Nordicilla:

A.P. Bio, kausi 3 – 4. syyskuuta
Komediasarja seuraa häpäistyä Harvard-filosofi Jack Griffiniä (Glenn Howerton), joka joutuu unelmatyöpaikkansa menettäessään palaamaan Ohion Toledoon ja työskentelemään lukion edistyneiden kurssin biologian opettajana. Whitlock High Schooliin rymistellessään Jack tekee selväksi, ettei aio opettaa biologiaa lainkaan. Kun Jack oivaltaa, että hänellä on käsissään joukko priimusoppilaita, hän päättää käyttää näitä omaksi hyödykseen. Samalla rehtori Durbin (Patton Oswalt) sinnittelee hillitäkseen Jackia ja osoittaakseen olevansa edelleen kukkulan kuningas. Kaikki 10 jaksoa katsottavissa samana päivänä.

Stage 0 (Escenario 0), kausi 1 – 13. syyskuuta alkaen
Espanjalainen uutuussarja on ainutlaatuinen antologia, joka sekoittaa eri tyylilajeja. Lopputuloksena on poikkeuksellinen yhdistelmä esittäviä ja audiovisuaalisia taiteita. Sarjan takana ovat tunnetut espanjalaiset elokuvanäyttelijät Irene Escolar ja Bárbara Lennie, jotka ovat sekä luoneet että tuottaneet jaksot ja lisäksi esiintyvät sarjassa itse. Stage 0:ssa nähdään kuusi erilaista jaksoa nimekkäiltä näytelmäkirjailijoilta ja elokuvantekijöiltä. Menestyneet näytelmät saavat sarjassa uuden muodon elokuvaohjaajien käsissä.

Coastal Elites – 13. syyskuuta
Sosiaalisen eristäytymisen aikana tehty komedia on näytelmäkirjailija ja käsikirjoittaja Paul Rudnickin ja ohjaaja Jay Roachin käsialaa. Satiirinen erikoisohjelma kertoo erilaisten hahmojen painiskelusta politiikan, kulttuurin ja pandemian kanssa. Rooleissa nähdään Tony-palkittu Bette Midler, Kaitlyn Dever (Unbelievable, Booksmart), Emmy-ehdokkaana ollut Dan Levy, Emmy-, Golden Globe- ja Screen Actors Guild -palkittu Sarah Paulson sekä Emmy-ehdokkuuden HBO:n Insecure-sarjasta saanut Issa Rae. Ohjelmassa ruoditaan nykymaailman jyrkästi jakautunutta politiikkaa sekä ihmisten yritystä rakentaa yhteyttä toistensa välille.

The Third Day, minisarja – 15. syyskuuta alkaen
Minidraamasarja jakautuu kahteen osaan, joista toista kutsutaan nimellä “Kesä” ja toista nimellä “Talvi”. Ensimmäisissä kolmessa jaksossa nähdään Jude Law Samina, miehenä, jota salaperäinen saari vetää puoleensa. Saarella hän tapaa joukon paikallisia, jotka ovat valmiita suojelemaan perinteitään hinnalla millä hyvänsä. “Kesä”-osion jaksot ovat Dennis Kellyn käsikirjoittamat ja Marc Mundenin ohjaamat. Minisarjan toisessa osassa Oscar-ehdokkuuden Moolight-elokuvasta saanut Naomie Harris esittää Heleniä, vahvatahtoista ulkopuolista, joka saapuu saarelle löytääkseen vastauksia. Helenin tulo syöksee paikalliset taisteluun. Mikä onkaan lopulta totta ja mikä kuvitelmaa? “Talvi”-jaksot ovat Kit De Waalin, Dean O’Loughlinin ja Dennis Kellyn käsikirjoittamat ja Philippa Lowthorpen ohjaamat.

We Are Who We Are, kausi 1 – 15. syyskuuta alkaen
Call Me By Your Name -elokuvasta tunnetun Luca Guadagninon ainutlaatuista, elokuvallista tyyliä päästään nyt ensi kertaa näkemään television puolella, kun hänen kahdeksanosainen draamasarjansa We Are Who We Are saa ensi-iltansa HBO Nordicilla. Sarjassa seurataan kahta amerikkalaisnuorta, jotka asuvat Yhdysvaltojen sotilastukikohdassa Italiassa. Sarja tarkastelee ystävyyttä, ensirakkautta ja identiteettiä, ja tempaa katsojan syvälle teini-iän innostuksen ja ahdistuksen pyörteisiin.

Patria, kausi 1 – 28. syyskuuta alkaen
Draamasarja seuraa kahta väkivaltaisen konfliktin erottamaa perhettä kolmen vuosikymmenen ajan. Bittorin (Elena Irureta) ja hänen perheensä elämä luhistuu Espanjan Baskimaata uhkaavan ETA-terroristiryhmittymän tappaessa Bittorin aviomiehen heidän kotinsa ulkopuolelle. Vuosikymmeniä myöhemmin Bittori palaa kotikulmilleen. Voiko hän elää perhettään vainonneiden ihmisten rinnalla ja selviääkö hänen miehensä murhaajan henkilöllisyys? Bittorin paluu saa aikaan kaaoksen ja suututtaa Mirenin (Ane Gabarain), joka oli ennen Bittorin hyvä ystävä. Mitä näiden kahden naisen välillä tapahtui ja mikä myrkytti heidän perheidensä välit? Espanjalainen HBO-draamasarja kertoo unohtamisen mahdottomuudesta ja anteeksiannon tarpeesta poliittisten kiistojen repimässä yhteisössä.

Fargo, kausi 4 – 28. syyskuuta
Noah Hawleyn luoman rikosdraamasarjan neljäs kausi sijoittuu 1950-luvun Kansas Cityyn, missä kaksi amerikkalaista unelmaa jahtaavaa rikollisjärjestöä on saanut aikaan huteran rauhan. Yhdessä he hallitsevat vaihtoehtoista talousjärjestelmää, johon kuuluvat hyväksikäyttö, lahjukset ja huumeet. Vahvistaakseen aselevon afroamerikkalaisen rikollissuvun johtaja Loy Cannon (Chris Rock) vaihtaa nuorimman poikansa Satchelin (Rodney Jones) vihamiehensä, italialaisen mafioso Donatello Faddan (Tommaso Ragno) nuorimpaan poikaan Zeroon (Jameson Braccioforte).

Uusia kirjastoelokuvia syyskuussa:

1. syyskuuta:

2 päivää New Yorkissa (2 Days in New York)
2 päivää Pariisissa (2 Days in Paris)
Bethlehem
Bluebird
Fish Tank
Gomorrah
Talo jalavan varjossa (Howard’s End)
Viimeinen keisari (The Last Emperor)
Mary Shelley
Orlando
Piano (The Piano)
The Riot Club
The Selfish Giant
Tyrannosaur
Winter Sleep
The Wrestler

30. syyskuuta:

Money Monster

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.