HBO Nordicin ylistetyn Watchmen-sarjan luoja haluaa tehdä seuraavaksi Marvel- tai Star Wars -leffan

16.03.2020 09:17 | Muropaketin toimitus

Suuret projektit kiehtovat Damon Lindelofia.

Osan aiemmista synneistään HBO:n The Leftovers – ja Watchmen -sarjojen myötä anteeksi saanut Damon Lindelof promoaa Fandom.comin artikkelissa The Hunt -elokuvaa, jossa hän toimii toisena käsikirjoittajana. Hän kertoo jutussa myös halustaan työskennellä tulevaisuudessa Marvel- ja Star Wars -elokuvien parissa.

– Ihan mikä tahansa Marvel-universumissa tapahtuva projekti kiinnostaisi minua, varsinkin nyt kun kertomukset ovat menossa kokeilevampaan suuntaan. Se mitä olen nähnyt esimerkiksi tulevasta WandaVision-sarjasta vaikuttaa lupaavalta, Lindelof sanoo.

Lindelof kertoo myös Star Warsin kiinnostavan, mutta vasta kunhan pöly on laskeutunut hänen ystävänsä J.J. Abramsin Rise of Skywalker -elokuvan tiimoilta.

– Jossain vaiheessa, vaikkapa kymmenen vuoden kuluttua voisi olla hyvä aika tehdä Star Warsia. Ehkä silloin minua ei enää syytettäisi sen pilaamisesta, Lindelof jatkaa puolitosissaan.

Leffapuolella Lindelof on aiemmin työskennellyt muun muassa Star Trek Into Darkness – ja Prometheus -elokuvien käsikirjoittajana.

Muropaketin uusimmat