HBO Nordicissa alkoi eilen uusi sarja, josta on pakko varoittaa katsojia: ”Niin rankkaa katsottavaa, että oma elämä alkoi tuntua erittäin helpolta”

12.05.2020 13:01 | Muropaketin toimitus

Marvel-tähti Mark Ruffalon uutuussarja alkoi HBO Nordic -suoratoistopalvelussa eilen.

I Know This Much Is Truen ensimmäinen jakso julkaistiin HBO Nordicissa eilen. Muropaketin kriitikko Aki Lehden mukaan Ruffalon tähdittämä sarja on ”hienojen näyttelijöiden juhlaa”, mutta samalla niin rankkaa katsottavaa, että se voi olla joillekin jo liikaakin:

Eräs kollegani oli sitä mieltä, että sarjan ajoitus on huono, koska pandemian aikana kukaan ei halua käyttää aikaansa näin rankkaan tragediaan. I Know This Much is True ei todellakaan ole helppoa tai miellyttävää katsottavaa, mutta ei kai kaiken tarvitse silti tällä hetkellä olla pelkkää viihdettä ja eskapismia. Vaikka sarjan synkkyys onkin paikoitellen jopa naurettavaa, niin ainakin se antaa ajattelemisen aihetta ja jää mieleen pyörimään. Ruffalon ja muiden näyttelijöiden ansiosta sarja toimii kuitenkin kaikkine kamaluuksineen myös todellisuuspakona. Kuuden jakson ajan oma elämäni tuntui erittäin helpolta koronaviruksesta huolimatta.

Lue koko arvio täältä:

Mark Ruffalo loistaa identtisinä kaksosina HBO:n I Know This Much is True -sarjassa

I Know This Much Is True jatkuu ensi maanantaina. Jaksoja on luvassa kaikkiaan kuusi kappaletta.