UUSIMMAT

HBO Nordicissa on ominaisuus, jota kenelläkään ei tule ikävä – HBO Max lupaa olla paremmin ajassa kiinni

05.10.2021 12:53 | Muropaketin toimitus

HBO Nordic on kerännyt vuosien aikana paljon kiitosta sarjoistaan, mutta samalla paljon pyyhkeitä teknisestä toteutuksestaan. Ohjelmat ovat kaatuilleet, haku köhinyt ja käyttöliittymä ollut pahasti ajastaan jäljessä.

Kun HBO Max korvaa HBO Nordicin 26. lokakuuta, astuu suoratoistopalvelu eteenpäin paitsi tarjonnan määrässä myös teknisesti.

”HBO Max tuo tullessaan uutta teknologiaa hyödyntävän alustan, joka takaa entistä paremman katselukokemuksen ja mahdollistaa uudet ominaisuudet ja toiminnot”, HBO Maxin tiedotteessa luvataan.

”Palvelu tarjoaa kullekin katsojalle yksilöllistä sisältöä yhdistelemällä räätälöityä kuratointia ja suosituksia. Tilaajat voivat mukauttaa HBO Max -profiiliaan mieleisekseen, minkä lisäksi vanhemmat voivat luoda lapsilleen omat profiilit, joiden asetukset voi määrittää lapsen ikäryhmälle sopiviksi.”

Nähtäväksi jää, miten hyvin hienot lupaukset lunastetaan, mutta melkein mikä tahansa on eteenpäin HBO Nordicin nykyisestä toteutuksesta.

Ennakkotietojen mukaan HBO Max tulee olemaan saatavilla useille eri laitteille, eri yhteistyökumppaneiden kautta sekä HBOMax.com -verkkosivustolla. Vielä ei ole tiedossa, tuleeko sovellus saataville myös uusimmille konsolisukupolville (PS5, Xbox Series), joista HBO Nordic -sovellusta on saanut turhaan kaivella, mutta olettaisimme niin.

Lue Muropaketin kaikki HBO Max -jutut täältä