Uusimmat

HBO:n viime vuosien paras sarja The Leftovers jatkuu 3. kauden jaksoin huhtikuussa

24.02.2017 08:19 Muropaketin toimitus

Tuleva kausi on myös viimeinen.

HBO on julkaissut toisen teaser-trailerin viime vuosien parhaan sarjansa The Leftoversin kolmannesta ja viimeiseksi jäävästä tuotantokaudesta.

Sarja on Lostista tutun Damon Lindelofin luoma ja sen ensimmäinen kausi perustui Tom Perrottan kirjaan. Ihmisten elämästä Raamatun ylöstempauksen tyylisen tapahtuman jälkeen kertovan sarjan 1. hidastempoinen kausi meni valitettavan monelta katsojalta yli hilseen, mutta ohjelma löysi runsaasti lisää faneja 2. tuotantokaudellaan, joka oli aivan yhtä sekopäistä, mutta tahdiltaan ripeämpää tv:tä.

The Leftovers kertoo siitä, miten eri ihmiset jatkavat elämäänsä sen jälkeen, kun 2 % maailman väestöstä katoaa kuin tuhka tuuleen. Pääpointtina ei ole kertoa mihin he oikeasti hävisivät.

Tuore traileri jatkaa upean sekopäisellä linjalla, kertoen Justin Theroux’n and Carrie Coonin esittämien päähenkilöiden mielentilasta. Viimeinen kahdeksasta jaksosta koostuva kausi alkaa HBO Nordicilla 17. huhtikuuta ja se sijoittuu ilmeisesti pääosin Australiaan.

The Leftoversissa nähdään myös Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Kevin Carroll, Jovan Adepo, Scott Glenn, Lindsay Duncan, Regina King, Chris Zylka, Margaret Qualley, Janel Moloney, Jasmin Savoy-Brown ja Liv Tyler.