Heinäkuun uutuudet HBO Nordicilla: Tulossa muun muassa Lukas Moodyssonin tv-sarja Gösta ja huippunäyttelijöiden The Loudest Voice

30.06.2019 11:00 | Muropaketin toimitus

Heinäkuussa HBO Nordicissa julkaistaan ensimmäinen HBO Europen tuottama pohjoismainen alkuperäissarja, Lukas Moodyssonin luoma Gösta. Muita uutuuksia on muun muassa Russell Crowen ja Naomi Wattsin tähdittämä The Loudest Voice -minisarja. Vanhoista tutuista jatkuvat Sarah Jessica Parkerin tähdittämä Divorce, Snowfall ja Killjoys.

Heinäkuun uudet julkaisut HBO Nordicilla:

Gösta, kausi 1 – 1. heinäkuuta alkaen
Lukas Moodyssonin odotettu ruotsalainen 12-osainen puolituntinen komediasarja kertoo 28-vuotiaasta lastenpsykologi Göstasta, joka saa ensimmäisen työpaikkansa pienestä maalaiskaupungista. Hänen pyrkimyksenään on olla maailman kiltein ihminen ja hän haluaa auttaa kaikkia. Joskus hän onnistuu, joskus ei… Ensi-iltapäivänä saataville tulevat sarjan neljä ensimmäistä jaksoa, ja loput jaksot saavat ensi-iltansa maanantaisin kahden jakson erissä.

The Loudest Voice, minisarja – 1. heinäkuuta alkaen
Huippunäyttelijöiden tähdittämä 7-osainen minisarja keskittyy värikkään ja vaikutusvaltaisen Roger Ailesin elämään. Ailes muovasi Fox Newsin voimaksi, joka muokkasi Yhdysvaltojen mediakenttää ja politiikkaa. Pääosissa nähdään Oscar-palkittu Russell Crowe ja Fox Newsin entistä uutisankkuria esittävä Naomi Watts.

Trust Me, kausi 1 – 1. heinäkuuta
Sairaanhoitajana työskentelevä Cath on saanut potkut Sheffieldin sairaalasta annettuaan vihiä sairaalan toimista Sam-nimiselle toimittajalle. Samaan aikaan Cathin lääkäriystävä Ally saa siirron Uuteen-Seelantiin jättäen jälkeensä CV:nsä ja henkilökohtaiset tietonsa. Cath löytää tiedot roskiksesta ja päättää ryhtyä Allyksi. Yhdessä tyttärensä Mollyn kanssa he muuttavat Edinburghiin, jossa hänen onnistuu saada työpaikka sairaalan lääkärinä. Taakse jäävät vanhustentalossa asuva isä, Mollyn isä Karl ja Sam, joka haluaa palata vielä tekemäänsä ilmiantojuttuun.

Sermon The Mount – 1. heinäkuuta
Ohjelmaspesiaalissa seurataan Jerrod Charmichaelin keskusteluja hänen elämänsä miesten kanssa.

Divorce, kausi 3 – 2. heinäkuuta alkaen
Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin tähdittämä HBO:n tragikomediasarja jatkuu uusin jaksoin. SJP esittää Francesia, naista, joka arvioi elämänsä ja avioliittonsa uudelleen ja oppii, ettei siisti avioero ja uusi alku olekaan niin helppoa kuin hän oli kuvitellut. New Yorkin osavaltion Westchesteriin sijoittuvan sarjan on luonut Sharon Horgan ja Francesin ex-aviomiehenä nähdään Thomas Haden Church.

Snowfall, kausi 3 – 11. heinäkuuta alkaen
Kolmas kausi sijoittuu vuoden 1984 kesään, kun crack aalto leviää kulovalkean tavoin Los Angelesin eteläosissa. Poliisit alkavat herätä todellisuuteen epidemian kasvaessa. Ylikonstaapeli Wright alkaa seurata naapurinsa Franklin Saintin puuhia, tämän kasvattaessa kukoistavaa liiketoimintaansa. Samalla kun poliisilaitos pyrkii estämään crackin leviämistä, Teddy McDonal ja CIA pyrkivät varmistamaan kokaiinivirran kulkua kaupunkiin.

The Pioneer (El Pionero) – 14. heinäkuuta alkaen
HBO Europen tuottamassa 4-osaisessa espanjalaisessa dokumenttisarjassa perehdytään poliitikko, jalkapallomoguli ja kiinteistökuningas Jesús Gilin värikkääseen elämään. Espanjalaismedian palvoma kiistanalainen, omalaatuinen ja äärimmäisen epäoikeudenmukainen Gil tiesi kuinka solmia suhteita ihmisiin. Siitä huolimatta Atlético de Madridin puheenjohtajana ja Marbellan pormestarina toimiva Gil rikkoi jatkuvasti lakia tuomioistuimen yrittäessä vuosien ajan saada hänet vastuuseen toimistaan. Dokumentin on kirjoittanut, tuottanut ja ohjannut Enric Bach.

The Unsettling, kausi 1 – 15. heinäkuuta
16-vuotias Becca saapuu uuteen syrjäseudulla olevaan kasvattikotiin. Hänen kasvattisisaruksensa ovat kaikkea muuta kuin vastaanottavaisia, etenkin perheen 11-vuotias biologinen poika. Becca yrittää selviytyä ja sopeutua uuteen kotiinsa, mutta hänen ympärillä alkaa tapahtua outoja asioita eikä Becca ole varma kuka tai mikä on niistä vastuussa.

Killjoys, kausi 5 – 20. heinäkuuta
SYFY:n sarjassa seurataan kolmea huimapäistä planeettojenvälistä palkkionmetsästäjää, jotka suorittavat vaarallisia tehtäviään kaukaisessa tähtijärjestelmässä estääkseen planeettoja ajautumasta veriseen luokkasotaan. Kolmikkoon kuuluvat peloton johtaja on Dutch, iloinen suunsoittaja ja Dutchin pitkäaikainen kumppani Johnny sekä Johnnyn isoveli D’avin, joka on synnynnäinen taistelija. Sarjan on luonut Michelle Lovretta.

Share – 28. heinäkuuta
Pippa Biancon Cannesin elokuvafestivaaleilla palkittuun samannimiseen lyhytelokuvaan perustuva filmatisointi kertoo 16-vuotiaasta Mandystä (Rhianne Barreto), joka löytää huolestuttavan videotallenteen yöstä, jota hän ei itse muista. Mandy yrittää selvittää mitä oikein tapahtui ja miten edetä tästä eteenpäin. Muissa rooleissa esiintyvät Charlie Plummer, Poorna Jagannathan, J.C. MacKenzie, Nicholas Galitzine, Lovie Simone ja Danny Mastrogiorgio. Elokuva sai ensi-iltansa tänä kesänä Cannesin elokuvafestivaaleilla.

Heinäkuun 1. päivä saataville tulevat kirjastoelokuvat:
American Hustle
In the Fade (In the Fade – kuin tyhjästä)
Dallas Buyers Club
Drifting Clouds (Kauas pilvet karkaavat)
The Odyssey
Juha (elokuva vuodelta 1999)
Lights in the Dusk (Laitakaupungin valot)
The Man Without a Past (Mies vailla menneisyyttä)
The Other Side of Hope (Toivon tuolla puolen)
See You Up There (Näkemiin taivaassa)

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat