Hellboy-traileri julkaistiin jo nyt! Syynä videon vuotaminen verkkoon ennenaikaisesti

19.12.2018 21:10 | Muropaketin toimitus

Kymmenen hiljaisen vuoden jälkeen Hellboy on palaamassa valkokankaalle. Nyt Neil Marshallin ohjaamasta uudesta tulkinnasta on julkaistu ensimmäinen traileri.

Alkujaan Hellboy-trailerin piti ilmestyä vasta torstaina, mutta luvattoman videovuodon takia virallinenkin versio on jo katsottavissa alla.

Kolmannella Hellboy-elokuvalla ei ole Guillermo del Toron Hellboy-elokuvien (2004 ja 2008) kanssa muuta yhteistä kuin lähdemateriaali. Tällä kertaa hahmoa esittää Ron Perlmanin sijaan Stranger Things -sarjan David Harbour.

Virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Mike Mignolan huippusuosittuihin sarjakuviin perustuva Hellboy (David Harbour) on helvetistä tullut supersankari, joka tasapainoilee todellisen ja yliluonnollisen maailman välissä estääkseen hirviöitä tuhoamasta maailmaa. Hellboyn kotimaassa Englannissa jättiläiset ovat heränneet ja sankari kutsutaan apuun. Samaan aikaan kostonhimoinen verikuningatar Nimue (Milla Jovovich) kerää hirviöarmeijaa noustakseen johtamaan sotaa Hellboyta ja ihmiskuntaa vastaan. Pysäyttääkseen verikuningattaren Hellboyn on kohdattava myös oma pimeä menneisyytensä.

Hellboy pääsee levitykseen myös Suomessa. Elokuvan ensi-ilta on meillä 12.4.2019.