Uusimmat

Helpotusta Game of Thrones -fanien tuskaan: ”Täydellinen GoT-kirja” Westerosin kirjeenvaihtaja ilmestyy pian

11.10.2018 08:00 Muropaketin toimitus

Helsingin Sanomien erinomaisista Game of Thrones -jaksoanalyyseista tuttu Jussi Ahlroth on lyönyt hynttyyt yhteen kirjailija-käsikirjoittaja Mike Pohjolan kanssa. Yhteistyön hedelmä on tietokirja Westerosin kirjeenvaihtaja, joka saapuu kauppoihin 24. lokakuuta.

Game of Thrones -fanit joutuvat odottamaan suosikkisarjallensa jatkoa aina ensi kevääseen asti. Odottavan aika on tunnetusti pitkä – onneksi aikaa voi tappaa Wersterosin kirjeenvaihtajan parissa.

Otavan kustantaman Game of Thrones -kirjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Game of Thrones on maailman suosituin tv-sarja, jolla on jo yli 100 miljoonaa fania. Sarjan juonenkäänteet ja salaisuudet ovat vieneet mukanaan myös johtavat suomalaiset GoT-tuntijat: he sukeltavat teoksessaan sarjan tarinaan ja henkilöihin, tarjoavat kiehtovia analyyseja, kritiikkiä ja kutkuttavia spekulaatioita. Koukuttavaa luettavaa kaikille sarjan viimeistä tuotantokautta odottaville!”

Westerosin kirjeenvaihtajan kansi (alla) julistaa sen olevan ”täydellinen kirja GoT-faneille!”.

Ei ihan pieni lupaus!

357-sivuisen teoksen julkaisua juhlistetaan 23.10.2018 kello 17-20 elokuvateatteri Andorrassa ja sen viereisessä Dubrovnik-baarissa Helsingissä. Fanit voivat voittaa tilaisuuteen pääsylipun Facebookin Game of Thrones -Suomi-fanit -ryhmässä.

Otava ja Muropaketti kuuluvat samaan Otava-konserniin.