Uusimmat

Henry Cavill lopettaa Teräsmiehenä, mutta fanien The Witcher -haave ei toteudu siltikään

16.12.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Henry Cavill ei palaa Geraltiksi The Witcher -sarjan neljännellä kaudella.

Näyttelijä Henry Cavillin ystävät ovat saaneet tämän syksyn aikana ensin hyviä, sitten huonoja ja sitten vielä hieman lisää huonoja uutisia.

Ensin uutisoitiin, että Cavill olisi palaamassa Supermanin rooliinsa DC-elokuvien puolella hänen vierailtua Black Adam -elokuvassa, mutta tämän vastapainona kuultiin, että näyttelijä olisi jättämässä The Witcher -sarjan pääosan. Ja nyt uusimpana matto vedettiin Superman-fanien alta, kun nykyiset DC-pomot James Gunn ja Peter Safran ilmoittivat, etteivät he sittenkään aio jatkaa Cavillin tähdittämiä Superman-elokuvia.

Moni The Witcher -fani alkoi haaveilla tuon jälkeen, että Cavill saattaisi palata Geraltiksi Netflix-sarjassa, mutta Variety on vahvistanut asian Netflixiltä, eikä näin ole tapahtumassa. Aiemmin tänä syksynä tehty päätös pitää, The Witcherin kolmas kausi jää Cavillin viimeiseksi ja neljännestä eteenpäin hahmoa esittää Liam Hemsworth.

Cavillia ei siis nähdä enää Supermanina eikä Geraltina, ja vaikka asia harmittaa niin näyttelijää itseään kuin hänen fanejaankin, tarkoittaa tämä että maailma on näyttelijälle täysin avoin. Hän voi ottaa nyt vastaan vaikka sen James Bondin roolin, kukapa tietää.