UUSIMMAT

Henry Cavill ei oikeasti saanut potkuja Teräsmiehen roolista – “Emme koskaan edes palkanneet häntä, ihmiset vain olettivat niin”

01.02.2023 19:00 Muropaketin toimitus

DC-elokuvista vastaavan James Gunnin mukaan Henry Cavill ei saanut potkuja Supermanin roolista.

DC-elokuvien tulevaisuus lepää paljolti James Gunnin ja Peter Safranin harteilla. Gunn paljasti tällä viikolla, millaisia asioita DC:ltä on odotettavissa tulevaisuudessa, ja samalla selvensi Henry Cavillin ja Supermanin roolin tilannetta (Comic Bookin kautta).

Moni Superman-fani oli pettynyt, kun Cavill viime vuoden puolella ensin ilmoitti paluusta Teräsmiehen rooliinsa, ja sitten veti sanansa takaisin Gunnin ja Safranin astuttua DC:n vetovastuuseen.

Gunnin mukaan he ovat käyneet keskusteluja vanhojen Snyderverse-elokuvien näyttelijöiden kanssa, mutta “Henry ja Ben [Affleck] eivät ole osa tuota universumia”. Hänen mukaansa Cavill ei kuitenkaan saanut potkuja vaan häntä ei koskaan edes oltu palkattu rooliin.

“On myös tärkeää mainita, että Henry Cavill ei saanut potkuja. Henryä vaan ei oltu palkattu olemaan Superman Superman-elokuvassa. Uudesta elokuvasta ei oltu koskaan tehty mitään sopimusta”, Gunn selittää.