Uusimmat

Henry Cavill selitti, mistä Mission: Impossible – Falloutin “nyrkkien latausliike” oikein tuli

27.10.2022 18:10 Muropaketin toimitus

Henry Cavill esiintyi Mission: Impossible – Fallout -elokuvassa yhdessä maailmankuulujen viiksikarvojensa ja nyrkkiensä kanssa.

Henry Cavillin osalta Mission: Impossible – Fallout -elokuva ei ole ikoninen pelkästään naamakarvoituksen osalta – Cavillhan kutsuttiin kesken Falloutin kuvausten Justice Leaguen uusintakuvauksiin, mutta hänen ei annettu ajaa Fallout-viiksiään pois Supermanin roolia varten, vaan ne jouduttiin poistamaan kalliisti – ja lopulta huonosti – jälkituotannossa.

Kuudennen Mission: Impossible -elokuvan keskeisessä tappelukohtauksessa nähdään myös mainio “nyrkkien latausliike”, jonka Cavill tuoreessa haastattelussa kertoo syntyneen hänen toimestaan. Sellaista ei nimittäin ollut käsikirjoituksessa.

“Se oli aika intensiivinen tappelukohtaus. Olimme itse asiassa kuvanneet sitä jo kolme viikkoa, mikä on pitkä aika verrattuna vaikkapa The Witcheriin, missä sellaista varten annetaan vain päivä. Paikat alkoivat olla jo aika kipeinä toistojen jälkeen ja minun piti lämmitellä hauislihaksia kiinnittäviä, kipeytyneitä jänteitä ennen lyöntejä. Tein kirjaimellisesti sitä lämmittelyä ja ajattelin, että se näytti varmasti ihan typerältä”, Cavill kertoo.

Elokuvan ohjaaja Christopher McQuarrie oli kuitenkin sitä mieltä, että liike näytti todella hyvältä, joten se sai jäädä myös valmiiseen elokuvaan.

Katso kyseinen kohtaus tästä videosta: