Henry Cavill teki toimintafantasiaa jo ennen The Witcheriä – Nyt suoratoistossa tolkuttoman väkivaltainen elokuva vuodelta 2011

09.08.2022 14:37 Muropaketin toimitus

Ennen kuin Henry Cavill tunnettiin Teräsmiehenä ja The Witcher -sarjan Geralt Rivialaisena, tähditti brittinäyttelijä toimintafantasiaelokuvaa Immortals.

Tarsem ”Cell” Singhin ohjaama Immortals (2011) on nyt lisätty Prime Videon valikoimaan – muista suoratoistopalveluista sitä ei tällä hetkellä löydy.

Elokuvan kuvaus kuuluu seuraavasti:

Yksikään vihollinen ei ole voinut uhata ihmiskunnan olemassaoloa sen jälkeen, kun kreikkalaiset jumalat voittivat legendaarisen taistelun titaaneja vastaan. Mutta nyt vallanhimoinen kuningas Hyperion on julistanut armottoman sodan kaikkea elävää vastaan, ja jumalatkin joutuvat katsomaan voimattomina sivusta, kun Hyperion yrittää päästää titaanien voimat jälleen valloilleen. Maapallon tulevaisuus on yhden miehen käsissä. Zeuksen äpäräpoika Theseus on ainoa, joka voi ryhtyä taisteluun – tai seurata maapallon tuhoutumista paraatipaikalta! Sana ”eeppinen” kuvaa hyvin kolossaalista toimintaelokuvaa, jonka ohjaaja Tarsem Singh on tehnyt saman työryhmän kanssa, joka teki elokuvan ”300”. Valmistaudu vaikuttavimpaan elokuvaseikkailuun, jonka sinä – tai jumalat – tulette koskaan näkemään!

Henry Cavillin lisäksi Immortalsia tähdittävät Freida Pinto, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Luke Evans, John Hurt ja Isabel Lucas.

Muropaketin arviossa Immortals sai kolme tähteä viidestä kriitikko Olli Sulopuistolta:

”Ohjaajaa ihastuttavia asioita ovat miesten vatsa- ja rintalihakset, hassut hatut, ylettömät puvut, ihomaalaukset ja aivan järjettömän tolkuton väkivalta, joka näytetään hidastettuna: irtopäitä, mössöksi hajoavia päitä, kahtia repeytyviä vartaloita. En osannut reagoida niihin mitenkään muuten kuin nauramalla, sillä minkään sortin kauhistuminen ei tuntunut tulevan kyseeseen. Splötsis vaan!”

Arvostelu | Immortals pieksää mytologiat tyylitellyksi verimössöksi