Hero-kanavan illan elokuva on niin huono, että naurattaa – ”Pelottavinta koko roskassa on ullakon orava”

16.09.2020 20:27 | Muropaketin toimitus

Hero-kanavalla kello 21.00 alkava Poltergeist on klassikkoelokuvan kammottava kierrätys vuodelta 2015.

Tästä ei pääse yli tai ympäri:

Gil Kenanin viisi vuotta sitten ohjaama Poltergeist on kaikin tavoin huono elokuva.

”Alkuperäinen Poltergeist on tehty uusiksi jo eri nimillä ties kuinka monta kertaa. Ei ehkä niin hyvin kuin alkuperäinen, mutta esimerkiksi Insidious ja The Conjuring viime vuosilta pieksevät tämän remake-version melkeinpä joka osa-alueella. Poltergeistin suurin vika on se, että se ei pelota, ei lainkaan. Puu riepottelee pikkupoikaa, vielä pienempi tyttö huutaa epätoivoisena apua helvetin porteilta suhisevan ja rätisevän tv-ruudun kautta ja komerosta aukeaa portti kammotusten maailmaan. Pelottavin asia taitaa silti olla leffan alussa vintillä vilistävä orava”, Poltergeistiä tylytettiin Muropaketin arviossa.

Lue koko kirjoitus täältä:

Räyhähenkipelottelu Poltergeistin uusintaversion huonous naurattaa ääneen

Jo Poltergeistin juonikuvaus tekee harvinaisen selväksi, että nyt kierrätetään jo vuosikymmeniä sitten väsähtäneitä asetelmia:

Kauhuklassikon päivitetyssä versiossa työstään irtisanottu Eric Bowen joutuu viemään perheensä halvemmalle asuinalueelle uuteen taloon. Talossa alkaa tapahtua outoja, ja perheen nuori tytär Maddy alkaa keskustella outojen henkien kanssa. Pian koko muukin perhe joutuu taloa riivaavan poltergeistin armoille

Unohtakaa siis Poltergeist ja menkää ajoissa nukkumaan. On aamullakin sitten kivempaa.