Hitti mikä hitti! Viime viikolla ensi-iltansa saaneen elokuvan jatko-osa vahvistettiin jo nyt

05.06.2021 13:02 | Muropaketin toimitus

Disneyn uusi Cruella-elokuva on ilmeisesti vetänyt katsojia hyvin elokuvateattereissa ja/tai Disney Plus -palvelussa, jossa se julkaistiin samanaikaisesti. Jatkoa nimittäin pukkaa.

The Hollywood Reporterin mukaan Emma Stonen tähdittämä Cruella saa jatko-osan. Cruella 2 on vasta ideatason paikkeilla, mutta jo nyt THR tietää kertoa, että Stonen lisäksi myös ohjaaja Craig Gillespie ja käsikirjoittaja Tony McNamara ovat mukana jatko-osan tekemisessä.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

101 dalmatialaista -pahiksesta kertovan Cruellan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”70-luvun Lontooseen, keskelle punk rock -vallankumousta sijoittuva Cruella seuraavaa nuorta Estella-nimistä huijaria, joka on sekä nokkela että luova – ja päättänyt nousta muotimaailman suureksi nimeksi. Hän ystävystyy nuorten varkaiden kanssa, jotka arvostavat Estellan vallattomuutta ja yhdessä he onnistuvat rakentamaan itselleen elämän Lontoon kaduilla. Eräänä päivänä Estellan muotitaju kiinnittää paronitar von Hellmanin huomion. Paronitar, jota esittää kaksinkertainen Oscar®-voittaja Emma Thompson (Talo jalavan varjossa, Järki ja tunteet), on muotilegenda, joka on sekä ylettömän chic että kuolettavan kopea. Heidän kohtaamisensa tuo esiin paljastuksia ja laittaa liikkeelle tapahtumaketjun, joiden seurauksena Estella päästää pirullisen puolensa valloilleen ja hänestä kuoriutuu räikeä, muodikas ja kostonhaluinen Cruella.”

Muropaketin arviossa elokuva sai kolme tähteä viidestä:

Arvostelu | Cruella on Disneyn elokuvaksi todella erikoinen, mutta Jokeriin sitä on turha verrata

Muropaketin uusimmat