“Tämän leffasarjan paras osa” – Kesän iloisin yllättäjä sai ensi-iltansa perjantaina ja nousi heti katsojatilastojen kärkeen

05.08.2019 14:18 | Muropaketin toimitus

Fast & Furious -elokuvien spinoffilta Hobbs & Shaw ei odotettu etukäteen juuri muuta kuin perustason toimintarymistelyä. David Leitchin ohjaama leffa onnistui kuitenkin yllättämään iloisesti, ja nappasi Muropaketin arvostelussa peräti neljä tähteä viidestä.

Perjantaina ensi-iltansa saanutta Fast & Furious: Hobbs & Shawia kehuttiin Aki Lehden arviossa seuraavin sanankääntein:

Fast & Furious: Hobbs & Shaw ei todellakaan kaipaa Vin Dieseliä tai muita tuttuja tähtiä, sillä spinoff on leffasarjan paras toimintamäiske. Elokuvan mahdollinen jatko-osa jopa kiinnostaa, toisin kuin ensi keväänä ensi-iltansa saava Fast & Furious 9, jossa ei Stathamia tai Johnsonia nähdä.

Lue koko juttu täältä:

Fast & Furious: Hobbs & Shaw on leffasarjan paras toimintamäiske

Myös muille Hobbs & Shaw on maistunut erinomaisesti, sillä Box Office Mojon mukaan elokuva nousi  USA:ssa 60,8 miljoonan dollarin lipputuloilla ensi-iltaviikonloppunsa katsotuimmaksi. Samoin kävi myös Suomessa, uutisoi SES.

Maailmanlaajuisesti Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin tähdittämällä leffalla on kasassa jo yli 180 miljoonaa dollaria.

Muropaketin uusimmat