Hollywood haluaa Dwayne Johnsonin tekevän jatko-osat kolmelle elokuvalle, jotka moni on jo autuaasti unohtanut

04.01.2022 08:18 | Muropaketin toimitus

Muun muassa elokuville Jumanji ja Fast & Furious jatko-osia tehnyt Dwayne Johnson valitsee roolinsa todella tarkkaan.

Showpainijana aloittanut Dwayne ”The Rock” Johnson on nykyään yksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. The Rock paiskii hommia jatkuvasti. IMDb:n mukaan hän on tehnyt jo melkein sata roolia elokuvissa, tv-sarjoissa ja showpainin pay-per-view-tapahtumissa.

Johnson pyörittää omaa Seven Bucks Productions -tuotantoyhtiötään, jonka toinen pääpäsmäri ja tuottaja Hiram Garcia kertoo Colliderin haastattelussa muun muassa näyttelijän tulevaisuudensuunnitelmista.

Jutussa otetaan esiin myös Johnsonin jo tekemät sekä tulevat jatko-osat. Garcia kertoo Hollywood-pamppujen haluavan esimerkiksi jatko-osat kolmelle elokuvalle, jotka moni on jo autuaasti unohtanut.

– Jos he saisivat päättää, niin elokuvat Journey 2: Mysterious Island, San Andreas ja Rampage saisivat jatko-osat. Valitsemme projektimme tarkkaan. Useimpiin jatko-osia koskeviin ehdotuksiin vastaamme vain, että se tarina kerrottiin jo. Nyt teemme jotain aivan muuta, Garcia sanoo.

29. heinäkuuta ensi-iltansa saa Johnsonin tähdittämä DC:n Black Adam -elokuva. Sille näyttelijä on Garcian mukaan valmis tekemään useamman jatko-osan, riippuen tietysti siitä tuleeko leffasta hitti.

Muropaketin uusimmat