Uusimmat

Hollywoodin hylkiön 17 vuotta vanha elokuva nousi Netflixissä TOP 10:n kärkikahinoihin

Kuva: © Mollie Sivaram

20.05.2024 08:17 Muropaketin toimitus

Shia LaBeouf ei enää Hollywoodissa isoja rooleja tee näyttelijän maineen koettua jokunen vuosi sitten kovia kolauksia. Netflixiin taannoin lisätty Paranoia muistuttaa ajasta, jolloin nuoresta näyttelijästä leivottiin vielä isoa tähteä.

D.J. Caruson ohjaamaa Paranoia-elokuvaa (tunnettu myös nimellä Disturbia) tähdittävät Shia LaBeouf, Carrie-Anne Moss, Sarah Roemer ja David Morse.

Syksyllä 2007 ensi-iltansa saaneen trillerin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Isänsä kuoleman jälkeen Kale joutuu vaikeuksiin ja tuomioistuin määrää hänet kotiarestiin. Äiti Julie tekee töitä yötä päivää elättääkseen itsensä ja poikansa, mutta Kale kohtelee häntä välinpitämättömästi. Jatkuva neljän seinän sisällä olo alkaa vähitellen ahdistaa Kalea. Hän alkaa vakoilla naapureita ikkunasta ja epäilee pian yhden naapurinsa olevan sarjamurhaaja. Onko näin, vai ovatko Kalen epäilykset vain hänen vilkkaan mielikuvituksensa tuotetta?”

Jep, Alfred Hitchcockin Takaikkuna (Rear Window, 1954) on katsottu huolella…

Paranoia lisättiin taannoin Netflixiin ja aika yllättäen elokuva on noussut TOP 10 -listalla jo peräti toiselle sijalle. Suomen elokuvateattereissa Shia LaBeoufin elokuva ei mikään hitti ollut – sen kävi katsomassa vain 18 573 ihmistä.

Netflixin elokuvapuolen koko TOP 10 näyttää maanantaiaamuna tältä:

1. Morsiamen äiti
2. Paranoia
3. Tarzanin legenda
4. Yksisarvinen Thelma
5. Mercy
6. Monster
7. Tunnusta Fletch
8. Madridin kuriiri
9. Sonic the Hedgehog
10. Sing 2