Uusimmat

Hugh Jackman paljasti, mikä Wolverineksi paluussa oli kaikkein raskainta

Kuva: © 20th Century Studios / Marvel

31.05.2024 13:01 Muropaketin toimitus

Hugh Jackman palaa Wolverinen rooliin kesällä julkaistavassa Deadpool & Wolverine -elokuvassa.

Hugh Jackmanin matka Wolverinen roolissa alkoi 24 vuotta sitten, kun julkaistiin ensimmäinen X-Men-elokuva. Tänä kesänä nyt 55-vuotias näyttelijä palaa supersankarirooliinsa Ryan Reynoldsin rinnalla elokuvassa Deadpool & Wolverine.

Reynolds ja Jackman haastattelivat toisiaan Peoplen videolla. Haastattelussa Jackman kommentoi muun muassa sitä, millaista paluu Marvel-rooliin oli vuosien tauon jälkeen.

“Rooliin palaaminen oli hauskaa ja olin ihan innoissani. Kehoni oli aika kipeä alussa, mutta olin iloinen siitä, että se toimi edelleen. Ja tajusin miten hyvää se tekee myös aivoille”, Jackman kertoo.

Roolin fyysisyys ei kuitenkaan ollut hänen mielestään paluussa vaikeinta.

“Hankalin osa oli ruoka. Minun pitää syödä valtavasti, koska olen kehotyypiltäni luonnostaan hoikka. Lihasten kasvattaminen oli vaikeinta.”

Reynolds on haastattelussa samaa mieltä, ja kertoo kuinka hän joutui syömään viisi, kuusi ateriaa päivässä ja sellaista ruokaa, mistä ei normaalisti nauti.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Deadpool & Wolverinen ohjaa Shawn Levy ja pääosakaksikon lisäksi siinä nähdään muun muassa Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.