Uusimmat

Hugh Jackman suostui palaamaan X-Men-rooliinsa yhdellä ehdolla

23.12.2022 08:42 Muropaketin toimitus

Hugh Jackman palaa Wolverinen rooliin ainakin vielä kerran. Adamantiumkynnet leikkaavat lihaa vuosien tauon jälkeen Deadpool 3:ssa, joka saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2024.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Hugh Jackmanin piti jättää suosittu X-Men-roolinsa vuoden 2017 Loganin myötä. Mieli kuitenkin muuttui, kun Deadpoolista (2016) tuli menestys, ja Wolverinen ja Deadpoolin yhteisseikkailu muuttui mahdolliseksi toteuttaa.

Ennen kuin Jackman allekirjoitti sopimuksen paluusta Wolverinen rooliin, halusi hän varmistaa, ettei tuleva Deadpool 3 millään tavoin vesitä Loganin tapahtumia.

”Se [Wolverinen uusi seikkailu] on mahdollista kiitos Marvelin maailmassa olevan laitteen, jolla voi liikkua eri aikavirroissa. Voimme palata takaisin, koska se pohjautuu tieteeseen. Näin minun ei tarvitse pilata Loganin aikavirtaa, mikä oli tärkeää minulle. Ja varmaankin faneille myös”, Hugh Jackman kertoi SiriusXM:n haastattelussa Varietyn mukaan.

Jackmanin ja Deadpool-tähti Ryan Reynoldsin syksyllä julkaisemalla videolla parivaljakko vahvisti, ettei Deadpool 3 pyyhi pois Loganin tapahtumia. Logan sijoittui vuoteen 2029, ja Deadpool 3 tapahtuu ennen sitä.

Deadpoolit, X-Menit ja Wolverinen soololeffat voi katsoa suoratoistona Disney+:sta.