Uusimmat

Hugh Jackmanin uusi scifi-elokuva haukuttiin ja floppasi – Reminiscence on silti tulossa Suomen elokuvateatterihin

26.08.2021 09:44 Muropaketin toimitus

Kun jokin elokuva saa jenkkimarkkinoilla murskakritiikit ja/tai kerää vain vaatimattoman määrän katsojia, saatetaan sen Suomen ensi-ilta perua vähin äänin. Näin ei kuitenkaan ole käymässä Hugh Jackmanin tähdittämälle Reminiscencelle.

Etenkin Westworldista tutun Lisa Joyn ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Reminiscencessä ”Nick Bannister (Hugh Jackman) on mielen yksityisetsivä, joka kulkee menneisyyden pimeässä ja mielenkiintoisessa maailmassa auttaakseen asiakkaitaan muistamaan unohdettuja muistoja. Synkeän Miamin rannikoalueen laitamilla asuvan etsivän elämä muuttuu totaalisesti, kun hän ottaa vastaan uuden asiakkaan Maen (Rebecca Ferguson). Helpolta tuntunut keikka muuttuu vaaralliseksi pakkomielteeksi. Maen katoamiseen liittyvää totuutta selvittäessään Bannister tulee paljastaneeksi väkivaltaisen salaliiton, ja hänen tulee lopulta vastata kysymykseen: Miten pitkälle olet valmis menemään pitääksesi kiinni ihmisistä, joista välität?”

Aikaisemmin tällä viikolla kerroimme Muropaketissa, miten kehnoon lipunmyyntiin Reminiscence ylsi ensi-iltaviikonloppunaan:

Hugh Jackmanin uusi scifi-elokuva floppasi USA:ssa totaalisesti – Sai kasaan vain kaksi miljoonaa dollaria

Vaatimattomaan vastaanottoon saattoivat vaikuttaa yhtäläisesti tylyt arviot, koronatilanne ja elokuvan samanaikainen julkaiseminen HBO Max -palvelussa.

Suomen elokuvateattereihin Reminiscence saapuu perjantaina 3. syyskuuta.