Huhu: Disney aikoo tehdä uuden Painajainen ennen joulua -elokuvan

12.02.2019 14:20 | Muropaketin toimitus

Boys and girls of every age Wouldn’t you like to see something strange? – Again.

Henry Selickin ohjaama ja Tim Burtonin visioima Painajainen ennen joulua (The Nightmare Before Christmas) sai ensi-iltansa jo liki 26 vuotta sitten, joten johan mokoma joutuu kierrätettäväksi. Näin tuumii ainakin The Walt Disney Pictures, joka uusien huhujen mukaan aikoo kaivaa Jack Skellingtonin ja kumppanit naftaliinista.

Moviehole-sivuston mukaan Disney kaavailee tekevänsä ”jotain” uutta Painajainen ennen joulua -aiheista. Luvassa on luultavasti jatko-osa, mutta myös live action -kierrätyksestä on ollut puhetta.

Nähtäväksi jää, millaiseen ratkaisuun Disney päätyy. Viime vuosina studio on tehnyt hyvät rahat esimerkiksi Kaunottaren ja hirviön ja Viidakkokirjan päivitetyillä versioilla. Painajainen ennen joulua ei kuitenkaan ole samanlainen koko perheen klassikko kuin Disneyn ikivihreät animaatiot. Siinä mielessä näytelty versio kulttisuosiota nauttivasta kummajaisesta kuulostaa melko omituiselta ja jopa riskaabelilta vaihtoehdolta.

Meidän ehdotuksemme? Henry Selick ja Tim Burton takaisin työpöydän ääreen ja stop motioniin pohjautuva minisarja Disney+-palveluun. Kiitos.

Muropaketin uusimmat