Uusimmat

Huhu: Disney suostuu tekemään Alita: Battle Angel 2:n vain, jos James Cameron ohjaa sen

18.05.2023 13:00 Muropaketin toimitus

Vuonna 2019 julkaistun, James Cameronin käsikirjoittaman Alita: Battle Angel -elokuvan ohjasi Robert Rodriguez.

Uutisten mukaan James Cameron ja tuottaja Jon Landau yrittävät saada tehtyä jatko-osan vuonna 2019 julkaistulle scifiseikkailulle Alita: Battle Angel. World of Reelin mukaan Disney-pomo Bob Iger ei kuitenkaan halua antaa tälle lupaa, ellei Cameron itse ohjaa jatko-osaa.

Cameron on kuitenkin kiireinen muiden projektiensa kanssa, joihin kuuluvat muun muassa kaksi seuraavaa Avatar-elokuvaa sekä Last Train from Hiroshima. Hän ei ole kuitenkaan täysin tyrmännyt ajatusta Alita 2:n ohjaamisesta.

Alita: Battle Angelin ohjasi aikoinaan Robert Rodriguez. Cameron toimi elokuvassa yhtenä käsikirjoittajista ja tuottajista.

Alita: Battle Angel löytyy suoratoistossa Disney+:sta. Muropaketin arvostelussa elokuva sai kaksi tähteä ja siitä sanottiin muun muassa näin:

“Alita: Battle Angel on todellinen pettymys. Voi kunpa sen tarinaan, hahmoihin ja dialogiin olisi panostettu yhtä paljon kuin erikoistehosteisiin. Tällaisenaan elokuva on vain pelkkää silmäkarkkia, tarinan ollessa kliseinen ja täynnä tylsiä hahmoja.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Robert Rodriguezin ja James Cameronin Alita: Battle Angel on vain kaunista silmäkarkkia