UUSIMMAT

Huhu: Game of Thrones -tähti Kit Harington on katkaisuhoidossa Game of Thronesin takia – Näyttelijän edustajat puhuvat “lepolomasta”

29.05.2019 09:32 | Muropaketin toimitus

Kit Harington on ottanut Game of Thronesin jälkeen aikalisän ja vetäytynyt lepäämään. Tämä on fakta. Epäselvää on, mikä tauon syynä on.

New York Postin Page Sixin mukaan Kit Harington on tällä hetkellä katkaisuhoidossa alkoholista sekä lepäämässä Game of Thronesin aiheuttaman stressin takia. Vuonna 2011 käynnistyneen hittisarjan päättyminen oli näyttelijälle niin kova pala, että hän kirjautui vieroitukseen jo ennen viimeisen jakson julkaisua.

Julkisuudesta hetkellisesti vetäytynyt Kit Harington ei ole itse asiaa kommentoinut, mutta hänen edustajansa ovat ilmoittaneet viihdesivusto TMZ:lle, ettei kyse ole katkaisuhoidosta, vaan ”lepolomasta”, joka tarjoaa Haringtonille tilaisuuden käsitellä ”henkilökohtaisia ongelmiaan”.

Page Sixin artikkelissa ”Inside Kit Harington’s Road to Rehab” käydään seikkaperäisesti läpi näyttelijän julkisia esiintymisiä humalassa. Ne maalaavat 32-vuotiaasta GoT-tähdestä kuvan, jonka perusteella tauko ja lepohetki tulevat tosiaankin tarpeeseen.