Uusimmat

Huhu: Jos tämä kuva on aito, nähdään Avengers: Infinity Warin jatko-osassa uusi naispuolinen supersankari

24.10.2018 13:10 Muropaketin toimitus

Avengers: Infinity Warin jatko-osan tiimoilta on julkaistu mielenkiintoinen kuvavuoto. Jos se on aito, kuten väitetään, nähdään Avengers 4:ssa uusi naispuolinen supersankari.

Twitterissä julkaistu kuva esittelee miltä Gwyneth Paltrow eli Pepper Potts näyttää omassa ”Iron Man -haarniskassaan”. Kyseessä on Marvelin sarjakuvista tuttu Rescue, joka on pelastustoimiin keskittyvä supersankari.

Jo pitkään on huhuttu, että Paltrow pääsisi esittämään Rescue-sankaria valkokankaalla, ja ensi keväänä on ilmeisesti sitten vihdoinkin aika hahmon ensiesiintymiselle.

Rescuen loivat Matt Fraction ja Salvador Larroca vuonna 2009. Kyseessä on siis Iron Maniin tai War Machineen verrattuna sangen tuore luomus. Pepper Potts on toki seikkaillut Marvelin sarjakuvissa jo vuodesta 1963, mutta enimmäkseen ilman omaa haarniskaa.

Marvel Studiosin elokuvissa Gwyneth Paltrow on esiintynyt jo alusta asti. Ensiesiintymisensä hahmo suoritti siis vuoden 2008 Iron Manissa, ja on sen jälkeen nähty jatko-osien lisäksi myös Avengers-elokuvissa.