Uusimmat

Huhu: Lucasfilm houkuttelee Robert Downey Jr.:ia salaiseen Star Wars -projektiin

Robert Downey Jr. elokuvassa Dolittle (2020)

11.01.2021 08:20 Muropaketin toimitus

Robert Downey Jr. on huhujen mukaan kiinnostunut pitkän Marvel-uransa jälkeen uudesta elokuvasarjasta.

Kessel Run Transmissionsin Noah Outlaw on vihjannut jo poistamassaan tweetissä Robert Downey Jr.:n käyneen neuvotteluita Lucasfilmin kanssa roolista uudessa Star Wars -projektissa, Comicbookmovie uutisoi. Toistaiseksi mikään muu taho ei ole väitettä vahvistanut, mutta Kessel Run Transmissionsia pidetään yleisesti melko luotettavana tietolähteenä. Ja onhan Robert Downey Jr.:lla lämpimät välit Lucasfilmin omistavan Disneyn kanssa, kiitos Iron Man -uran.

Mitään tietoa siitä, mistä Star Wars -aiheisesta projektista voisi olla kyse, ei ole. Vaihtoehtoja kuitenkin riittää, sillä Star Wars -sarjoja on tällä hetkellä tulossa lukuisia ja lisäksi Patty Jenkinsin ohjaama Star Wars: Rogue Squadron -elokuva saa ensi-iltansa jouluksi 2023.

Avengers: Infinity Warin jälkeen Robert Downey Jr. teki koko perheelle suunnatun Dolittle-elokuvan, joka oli yksi vuoden 2020 haukutuimmista tekeleistä. Seuraavaksi Downey on tekemässä elokuvat All-Star Weekend ja Sherlock Holmes 3, mutta muita projekteja ei näyttelijälle ole nimetty.