Huhu: Netflixin Daredevil-sarjan tähdet saapuvat Marvel Studiosin sarjoihin ja elokuviin puhtaan pöydän kautta

22.04.2021 07:39 | Muropaketin toimitus

Talvella kiertäneiden huhujen mukaan Netflixin Daredevil-sarjan nimiroolia esittänyt Charlie Cox palaa rooliinsa joulukuussa ensi-iltansa saavassa Spider-Man: No Way Homessa. Nyt mahdollisesta comebackista on liikkeellä uusi huhu.

Kohtalaisen luotettavana pidetty That Hashtag Show -sivusto uutisoi Charlie Coxin paluun olevan totta, eikä siinä vielä kaikki: myös Wilson ”Kingpin” Fisk (Vincent D’Onofrio), Jessica Jones (Krysten Ritter) ja Punisher eli Tuomari (Jon Bernthal) siirtyvät seikkailemaan Marvel Studiosin supersankariuniversumissa.

Yksi erikoinen piirre kuvioon kuitenkin liittyy: vaikka näyttelijät ovat samat kuin ennen, hahmot tuodaan MCU:een puhtaalta pöydältä. Toisin sanoen Netflix-sarjojen tapahtumat pyyhitään pois jatkumosta. Tilanne kuulostaa hieman samalta kuin J. Jonah Jamesonin kohdalla. J.K. Simmons palasi rooliinsa Spider-Man: Far From Homessa, mutta esitti hieman erilaista versiota kuin Sam Raimin elokuvissa.

That Hashtag Show’n mukaan Daredevilissä ja muissa Netflix-sarjoissa esiintyneet hahmot tuodaan Marvel Studiosin tarinoihin Disney Plus -sarjojen kautta. Tarkempaa tietoa ei ole vielä tarjolla.

Muista Netflixin Marvel-sankareista Luke Cage ja Iron Fist ollaan tiettävästi roolittamassa myöhemmin uudelleen.