Uusimmat

Huhu: Stranger Things -tähdellä tulee olemaan iso rooli tulevissa Star Wars -tarinoissa

23.06.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Huhu kertoo Millie Bobby Brownin siirtyvän Hawkinsista kaukaiseen galaksiin.

Millie Bobby Brown on Stranger Things -sarjan ehdoton tähti. Hän näyttelee myös Netflixin mainiossa Enola Holmes -elokuvassa pääosaa, joka on saamassa jatko-osan lähitulevaisuudessa.

Brown saatetaan myös nähdä Star Wars -tähtenä, mikäli tuoreet huhut pitävät paikkansa. Comicbook Movie uutisoi, että sisäpiirin tietojen mukaan Brown keskustelisi Lucasfilmin kanssa roolista jossakin tulevassa Star Wars -tuotannossa.

Uutisen mukaan sekä Brown että hänen managerina toimiva isänsä, Robert Brown, ovat hyvää pataa Lucasfilmin pomon, Kathleen Kennedyn kanssa. Brownin kerrotaan olevan kiinnostunut roolista joko Star Wars -sarjassa tai -elokuvassa.

“Hän ei edes tarvitse koe-esiintymistä. Kyse on enemmänkin siitä, miten hän ja ohjaaja tulevat keskenään toimeen. Hänellä olisi kyllä rahkeita kannattelemaan pääosaa tuossa universumissa”, sisäpiiristä kerrotaan.

Tätä ennen Brown palaa kuitenkin Elevenin roolissa Stranger Thingsin maailmaan. Neljännen kauden kaksi viimeistä jaksoa julkaistaan 1. heinäkuuta.