Huhu: Tällainen on Deadpool-tähden outo Pokémon-elokuva, joka ilmestyy ensi vuonna

22.10.2018 09:15 | Muropaketin toimitus

Detective Pikachusta on julkaistu juonikuvaus, joka paljastaa ensimmäiset tiedot elokuvan tarinasta.

Alkuvuodesta kerroimme lähitulevaisuuden erikoisimmasta peliin perustuvasta elokuvasta, Ryan Reynoldsin tähdittämästä Detective Pikachusta. Japanilaiseen seikkailupeliin perustuva leffa saa ensi-iltansa vuonna 2019, mutta tähän mennessä tarkempia tietoja elokuvan tapahtumista ei ole paljastettu.

CBR raportoi nyt kuitenkin, että elokuvan juonikuvaus on ilmestynyt verkkoon. Elokuvan keskiössä on 21-vuotias Tim Goodman, jonka yksityisetsivänä työskentelevä isä katoaa mystisesti. Tim lähtee selvittämään tapausta apunaan isänsä entinen kumppani, etsivä Pikachu.

Pikachun ja Timin kerrotaan pystyvän ”ainutlaatuisesti kommunikoimaan keskenään”, joten he ryhtyvät vastentahtoisesti yhteistyöhön. Tapahtumat sijoittuvat Ryme Cityyn, jonka kuvaillaan olevan ”modeni metropolis, jossa ihmiset ja Pokémonit viettävät yhteiseloa”. Timin ja Pikachun tutkimukset paljastavat kuitenkin juonen, joka uhkaa koko Pokémon-universumia.

Ryan Reynoldsia kuullaan elokuvassa Pikachun äänenä, ja toista pääosaa näyttelee muun muassa Jurassic Park: Kaatunut valtakunta -elokuvasta tuttu Justice Smith. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa toukokuun alussa.