Uusimmat

Huhu: Tämän takia Netflixin Marvel-sarja Luke Cage lakkautettiin

22.10.2018 09:00 Muropaketin toimitus

Netflix on lakkauttanut lyhyen ajalla kaksi Marvel-sarjaansa. Kirvestä kalloonsa ovat saaneet Iron Fist ja Luke Cage.

Uutisoimme Muropaketissa Iron Fistin lopettamisesta viikko sitten. Luke Cagen kovasta kohtalosta kerroimme aikaisemmin tänä aamuna.

Nyt The Hollywood Reporter on julkaissut uutisen, joka saattaa paljastaa syyn Luke Cagen päättymiseen kahden tuotantokauden jälkeen.

Syitä on THR:n mukaan parikin.

Lehden lähde väittää, että yksi merkittävä tekijä olivat eri osapuolten ”luovat erimielisyydet”. Epäselvää on, tarkoitetaanko tällä Netflixiä ja Marvelia vai Luke Cagen showrunner Cheo Hodaria ja Marvelia. Toinen iso ongelma oli Luke Cagen kolmannen kauden sopimus, jota ei saatu molempia osapuolia miellyttävään muotoon.

Iron Fistin ja Luke Cagen lopettamisen jälkeen Netflixin Marvel-sarjoista on jäljellä Daredevil, Jessica Jones ja The Punisher. Daredevilin kolmas tuotantokausi julkaistiin viime perjantaina. Jessica Jonesin kolmas kausi on tekeillä, ja The Punisherin toinen kausi julkaistaan tiettävästi vielä tämän vuoden puolella.

Ainakaan toistaiseksi Netflix ei ole edes vihjannut tekevänsä uusia sarjoja Marvel-hahmoista nyt lakkautettujen tilalle. Asiaan voi vaikuttaa myös Disneyn ensi vuonna käynnistyvä suoratoistopalvelu, josta kaavaillaan ensisijaista kotipesää Marvel-hahmoille.