UUSIMMAT

Huhu: Twilight-tähdestä uusi Batman – Kuulostaa villiltä, mutta olisiko ajatus sittenkään ihan huono?

11.02.2019 13:04 | Muropaketin toimitus | 1

Twilight

Elokuvahuhujen vakiokalustoa on arvuuttelu, kuka on seuraava James Bond -näyttelijä. Nyt kun Ben Affleck on astunut syrjään Batmanin roolista, myös huhumylly uudesta yön ritarista käy kuumana.

Sarjassamme ”huhuja, joihin kannattaa suhtautua suurella varauksella”:

Twilight-tähti Robert Pattinson saattaa olla seuraava Batman.

Näin on väittänyt kuvataiteilija BoggLogic Twitter-päivityksessään. Mikään muu taho ei ole lähtenyt huhua vahvistamaan, joten Batman-fanien ei vielä kannata kiivetä barrikadeille. Ja vaikka Pattinson yksi ehdokkaista olisikin, riittää sopivia näyttelijöitä rooliin pilvin pimein. Ehdokkuus on aina kaukana valinnasta, kun Hollywoodista on kyse.

Toisaalta taas:

Olisiko Robert Pattinson ihan huono valinta Bruce Wayneksi / Batmaniksi? Ei varmasti Twilight-roolinsa perusteella, mutta teinivampyyrihömpän jälkeen Pattinson on rakentanut uraa hyvin erilaisilla rooleilla ja kerännyt kohtalaisen hyvin kiitosta elokuvistaan (mm. Cosmopolis, The Rover ja The Lost City of Oz). Lisäksi Pattinson olisi ikänsä puolesta (s. 1986) sopiva nuoremman Batmanin rooliin.

Seuraava Batman-elokuva ilmestyy vasta kesällä 2021, joten järin kova kiire ei Warner Bros. Picturesilla ole näyttelijän löytämisen kanssa. Vielä.

Keskustelu

Vaikea nähdä lapionaamaa lepakkomiehenä, oma valintani olisi varmaankin Thorin pikkuveli Liam Hemsworth.

Muropaketin uusimmat