Huhu: Uudessa Bladessa nähdään hahmo, joka ei esiintynyt Wesley Snipesin leffoissa ollenkaan

05.03.2021 08:55 | Muropaketin toimitus

Uudessa Blade-leffassa nähdään ehkä myös teini-ikäinen vampyyrienmetsästäjä.

Huhu kertoo tulevassa Marvelin Blade-elokuvassa esiintyvän hahmon, jota ei nähty Wesley Snipesin leffoissa, eikä oikeastaan edes Blade-sarjakuvien sivuilla.

Usein oikeassa oleva Murphy’s Multiverse -sivusto kertoo Blade-elokuvassa olevan mukana myös tämän tyttären. Idea on peräisin vuodelta 2015, jolloin Marvel Comics oli julkaisemassa uutta Blade-sarjista, jossa Daywalker treenaa tyttärestään nimeltä Fallon Grey itselleen seuraajan.

Fanit olivat ideasta innoissaan, mutta se ei koskaan toteutunut käsikirjoittaja Tim Seeleyn jättäessä projektin. Hän halusi tummaihoisen naisen rustaamaan sarjista, joka hylättiin vähin äänin. Nyt Marvel Studios etsii kuitenkin Blade-elokuvaan näyttelijää teini-ikäisen Ruby-tytön rooliin.

Hahmon kuvaillaan olevan mietteliään ja vakavan sekä joutuneen kasvamaan monimutkaisessa maailmassa.

Tämä on siis tässä vaiheessa vain huhu, mutta ehkä elokuvan pääosaa esittävä Mahershala Ali saa seurakseen nuoren näyttelijän. Blade-leffasta ei tiedetä vielä juuri mitään. Stacy Osei-Kuffour työstää sen käsikirjoitusta, mutta esimerkiksi ohjaajasta tai ensi-illasta ei ole mitään käryä.

Muropaketin uusimmat