Uusimmat

Huhu: Vuoden 2015 Mad Max -peli on saamassa jatkoa

16.02.2022 13:25 Muropaketin toimitus

Avalanche Studiosin huhutaan kehittäneen Mad Max -pelin jatkoa jo ennen pandemiaa, mutta peliä ei ole virallisesti julkistettu.

Vuoden 2015 Mad Max -toimintapeli ei ollut mikään valtava menestys, mutta sen kerrotaan myyneen kohtuullisen hyvin, ja Muropaketin arviossakin peli sai kohtuullisen paljon kiitosta. Ei siis olisi mikään ihme, jos Warner Bros. ja pelikehittäjä Avalanche Studios suunnittelisivat jatkoa pelille.

Comic Book raportoikin juuri tällaisesta huhusta, joka on saanut alkunsa tutkija Wendy W. Fokin twiitistä. Alla olevassa twiitissään Fok jakoi kuvan itsestään skannattavana Mad Max 2 peliä varten, ja hän kertoi kuvauksen tapahtuneen jo ennen pandemiaa.

Fokin väitteitä ei ole vahvistettu, eikä Warner ole virallisesti julkistanut uutta Mad Max -peliä. Vuotoa pidetään kuitenkin melko luotettavana merkkinä siitä, että Avalanchella on ainakin ollut suunnitelmissa uuden Mad Max -pelin kehitys. Tämä ei tietysti tarkoita, etteikö koko projektia olisi saatettu hyllyttää kuluneen parin vuoden aikana.

Jäämme odottamaan lisätietoja ja vahvistusta huhuille.