Huhu: Yksi kaikkien aikojen komediasarjoista on tekemässä paluun – “Hey baby, I hear the blues a-callin’ / Tossed salad and scrambled eggs…”

30.07.2018 05:48 | Muropaketin toimitus

Kierrätys on päivän sana niin elokuvissa kuin tv-sarjoissakin. Jos uusia ideoita ei keksitä, kaivetaan vanhat uuteen käyttöön. Näin on käymässä ilmeisesti myös komediasuosikki Frasierille.

The Hollywood Reporterin mukaan Frasier-tv-sarja saattaa saada jatkoa. Suosittua radiopsykiatria esittänyt Kelsey Grammer kehittelee parhaillaan ideoita uusiin jaksoihin yhteistyössä CBS TV Studiosin kanssa.

Homma on vielä alkuvaiheessa: Frasierin paluu on kaikkea muuta kuin varmaa. Ja jos Frasier televisioon palaakin, on epävarmaa, moniko alkuperäisistä tähdistä liittyy Grammerin seuraan. Poissa on ainakin Martin Cranea esittänyt John Mahoney, joka menehtyi alkuvuodesta 2018.

Suomalaisillekin hyvin tuttu Frasier pyöri NBC-kanavalla vuosina 1993-2004. Kaikkiaan sarjaa julkaistiin 11 tuotantokautta. Vuosien saatossa Frasierille kertyi 37 Emmy-pystiä ja kolme Golden Globea – lukuisten muiden palkintojen ohessa.

Vieläkö Frasier kiinnostaa?

Katso tilanne vastaamatta