Hulk saa oman trilogiansa muiden Marvel-elokuvien sisällä

11.10.2017 14:44 | Muropaketin toimitus

Marvelin suosituimpiin hahmoihin lukeutuva Hulk ei ole saamassa omaa sooloelokuvaansa lähitulevaisuudessa, mutta vihreä jätti tulee olemaan vahvasti läsnä muissa Marvel-seikkailuissa.

Hulk nähdään marraskuussa vierailevana tähtenä Thor: Ragnarokissa. Se on kuitenkin vain lämmittelyä Avengers: Age of Ultronista (2015) lähtien syrjässä olleelle sankarille.

Cinema Blendin haastatteleman Mark Ruffalon mukaan hänen esittämänsä Hulk on saamassa ”oman trilogiansa”, joka sijoittuu muiden Marvel-leffojen sisälle. Homma lähtee käyntiin Thor: Ragnarokilla ja jatkuu Avengers: Infinity Warilla ensi keväänä.

”Kevin Feige [Marvel Studiosin pomo] veti minut syrjään ja kysyi, millaisen Hulkin oman elokuvan pitäisi olla. Kerroin oman näkemykseni. Kevin sanoi rakastavansa ideoitani ja ehdotti, että jakaisimme sen kolmeen elokuvaan. Homma alkaa Thor 3:lla ja jatkuu sitten Avengers 3:lla ja 4:llä”.

Thor: Ragnarokissa Hulk nähdään kosmisena gladiaattorina, joka liittoutuu Chris Hemsworthin Thorin kanssa taistelemaan Cate Blanchettin esittämää Helaa vastaan.