Huomasitko: Disney Plus -palveluun lisätään elokuva, jota ei todellakaan Mikki Hiiren omasta Netflixistä odottaisi löytävänsä

01.02.2021 12:32 | Muropaketin toimitus

Disney on perinteisesti mielletty koko perheen viihdeyhtiöksi, jonka tuotteista ei löydy rosoa edes tiheäpiikkisellä kammalla kaivettuna. Pian moni joutuu arvioimaan asian uudelleen.

Yrityskauppojen myötä Disneyllä on nykyään hallussaan mm. kaikki 20th Century Foxin elokuvat, ja tänään alkaneen helmikuun lopulla Mikki Hiiri alkaa myös hyödyntää laajaa leffakirjastoa uudella tavalla.

Kuten viime viikolla kerroimme, Disney Plus -suoratoistopalvelussa avataan 23.2.2021 uusi Star-osio, joka on keskitetty aikuiskatsojille lapsilukon kera.

Ja mitä Starista löytyykään?

No, esimerkiksi vuoden 2006 törkykomedia Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, joka ei juuri kauempana voisi Disneyn perinteisestä julkikuvasta olla.

MAINOS | Vielä ehdit! Tilaa Disney+ ennen Star-osion 23.2. avaamista ja saat sen hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Viime vuonna ilmestynyttä Borat: Subsequent Moviefilmiä, ei Disney näppeihinsä saa – ei ainakaan ennen kuin ostaa itselleen Amazonin, jonka Prime Videon valikoimaan jatko-osa kuuluu.

Muita Starin uutuuksia ovat mm. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Deadpoolit, Con Air, Die Hardit, Hitman, Mustat donkkaa tykimmin ja Office Space.

Lue koko lista täältä:

Listasimme: Kaikki nämä elokuvat saapuvat Disney Plussan uuteen Star-osioon 23. helmikuuta

Muropaketin uusimmat