Huomasitko: Jared Leton tähdittämän Morbius-elokuvan trailerissa nähtiin väärä versio Spider-Manista

15.01.2020 09:30 | Muropaketin toimitus | 2

Heinäkuussa ensi-iltansa saavan Morbius-elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin maanantaina. Mainosvideolla oli mukana hämmentävä viittaus Hämähäkkimieheen.

Morbiuksen trailerissa nähdään kohtaus, jossa Jared Leton esittämä Michael Morbius kävelee Spider-Mania esittävän julisteen ohi.

Seittisingon kuvan päälle on kirjoitettu ”murhaaja”, mikä lienee suora viittaus Spider-Man: Far From Homen loppukohtaukseen.

Niin herkullinen kuin kohtaus supersankarifanien suuhun olikin, on se aiheuttanut myös hämmennystä.

Morbius-elokuvan julisteessa nimittäin poseeraava Hämähäkkimies on pukeutunut Sam Raimin Spider-Man-trilogiasta (2002-2007) tuttuun asuun, eikä mihinkään Tom Hollandin esittämän Hämähäkkimiehen useista asuista. Tarkemmin sanoen kuva on tuttu myös Marvel’s Spider-Man -pelistä, joka vilisi viittauksia Hämiksen kymmeniin eri pukuihin.

Raimi-ajan kuvan käyttäminen käynnisti spekulaatiot siitä, onko Morbius-elokuva sittenkin osa Sam Raimin ”Spider-Verseä”, mutta kuten trailerin lopun yllätyscameokin viittaa, kyse on jostain muusta: vaikka Marvel Studios ja Sony Pictures tekevät nykyään yhteistyötä, voi olla ettei Sonylla ollut syystä tai toisesta lupaa laittaa Tom Hollandin Spider-Mania mukaan traileriin.

Sangen mahdollista ja jopa todennäköistä on, että valkokankaalla kohtaukseen on korjattu ”oikea” kuva.

Keskustelu

Onko se nyt oikeasti väärä kun Sony sattuu omistamaan Raimin elokuvat suoraan, eikä tarvitse erikseen taistella Marvelin kanssa käyttöoikeuksista?

Bommero

Onko se nyt oikeasti väärä kun Sony sattuu omistamaan Raimin elokuvat suoraan, eikä tarvitse erikseen taistella Marvelin kanssa käyttöoikeuksista?

Kyllä Sony varmaan voi käytää MCU:n Spider-man tyyliä mutta eivät suostu luultavasti siitä maksamaan.

Muropaketin uusimmat