Huomasitko: Netflixiin lisättiin pari päivää sitten yllättävän hyvä kauhuelokuva – ”Kahjoja kokeita, okkultismia ja zombeista koostuva natsiarmeija”

27.03.2020 12:33 Muropaketin toimitus

Pari vuotta sitten julkaistu Overlord löytyy nyt Netflixin valikoimasta myös Suomessa.

Julius Averyn ohjaamassa Overlordissa: ”Normandian maihinnousun aattona ryhmä amerikkalaissotilaita pudotetaan laskuvarjoilla vihollislinjojen taakse suorittamaan tärkeää tehtävää. Lähestyessään kohdettaan he huomaavat pian, että pienessä natsien miehittämässä kylässä on meneillään jotain aivan muuta kuin tavallista sotilastoimintaa. Joukkue joutuu taistelemaan natsien ihmiskokeissa syntyneitä yliluonnollisia voimia vastaan.”

Pääosia Overlordissa esittävät Wyatt Russell, Bokeem Woodbine ja Pilou Asbæk.

Muropaketin arviossa Averyn elokuva sai kiitoksia, mutta parannettavaakin Overlordista löytyy:

”Natseja, natsien kahjoja kokeita, okkultismia, jotain yliluonnollista, zombeja, haave kuolemattomista koostuvasta natsiarmeijasta ja niin edelleen. Overlord kuulostaa yhteen lauseeseen tiivistettynä pikkubudjetin genre-elokuvalta, mutta on kaikkea muuta. Se on noin 40 miljoonan dollarin budjetilla ammattimaisesti tehty Hollywood-tuotanto, joka ei oikeastaan tuo zombi-genreen mitään uutta, mutta on silti mukavan omaperäinen aikana, jolloin elävistä kuolleista on saanut jo väkisinkin yliannostuksen.”

Lue koko arvio täältä:

Overlord on natsizombeineen yllättävän hyvä kauhu- ja sotaelokuvan hybridi

Alla elokuvan traileri.