Uusimmat

Huomasitko: Quentin Tarantinon ja Netflixin hittisarjan välillä on herkullinen yhteys – Ja ne vielä ilmestyivät samana päivänä

20.08.2019 07:00 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon ja David Fincherin uutuuksiin on löydetty sama näyttelijä ja vieläpä samaan rooliin.

Tarantinon yhdeksäs täyspitkä elokuva Once Upon a Time… in Hollywood sai ensi-iltansa viime perjantaina, 16. elokuuta. Samana päivänä saapui Netflixiin kehutun Mindhunter-sarjan toinen kausi.

Harva katsoja lienee kuitenkaan huomannut, että julkaisujen välillä on yllättävä yhteys. (Juttu sisältää vaatimattomia paljastuksia molempien teosten tarinasta, joten spoilerivaroitus on paikallaan.)

Vuoteen 1969 sijoittuvassa Once Upon a Time… in Hollywoodissa nähdään Charles Manson. Häntä esittää tv-rooleista tunnettu Damon Herriman.

Ja kuinka ollakaan, on Herriman mukana myös Mindhunterin toisella kaudella, ja siinäkin hän esittää Charles Mansonia.

Mindhunter sijoittuu 1970-luvun lopulle, joten sen tapahtuma-aikaan Manson on tietysti vangittu ja tuomittu. Hänet kuitenkin tavataan kauden puolivälissä, kun sarjan päähahmot pääsevät haastattelemaan Mansonia vankilassa.

Once Upon a Time… in Hollywood on parhaillaan teattereissa, ja Mindhunter taas löytyy Netflixistä. Alta voit lukea arviomme elokuvasta, ja voit myös katsoa elokuvan ja tv-sarjan trailerit.

Arvostelu: Once Upon a Time in Hollywood on Quentin Tarantinon neljän tähden rakkauskirje entisajan Hollywoodille