Huomasitko tätä: Uusimmassa Jurassic Park -elokuvassa on aivan järjetön juoniaukko, joka näkyi jo julisteessakin

19.09.2018 08:30 | Muropaketin toimitus | 5

Screen Junkies on julkaissut uuden rehellisen trailerin. Tällä kertaa hillittömistä huumorivideoista tunnettu poppoo ottaa käsiteltäväksi uusimman Jurassic Park -elokuvan.

Jurassic World: Fallen Kingdomin rehellinen traileri repii J.A. Bayonan tehosteseikkailun kappaleiksi tarkkanäköisillä huomioillaan.

Solvausten ja sivallusten lomassa Screen Junkies myös nostaa esille kysymyksiä, joita käsikirjoittajat tai tuottajat eivät selvästikään tulleet ajatelleeksi – kuten esimerkiksi sen, miksi miljardien dollarien eläimet päätettiin sijoittaa kaikista maailman paikoista saarelle, jolla sijaitsee aktiivinen tulivuori?

Typeryyksistään huolimatta Jurassic World: Fallen Kingdom menestyi elokuvateattereissa erinomaisesti ja keräsi maailmanlaajuisesti peräti 1,3 miljardin dollarin lipputulot. Jatkoa elokuva saa kesällä 2020.

Keskustelu

"Kadonnut maailma" kirjan mukaan perustajayhtiö InGen etsi eläimille mahdollisimman paljon alkuperäistä muistuttavan elinpaikan (Liitukaudella oli tuhansia aktiivisia tulivuoria). Lisäksi yhtiöllä oli maaperän vulkaanisia kaasuja hyödyntävä sähköntuotantojärjestelmä, sillä sähköaidat ja muut koneet syövät Megawattitolkulla sähköä, eikä yhtiöllä ollut lupaa perustaa saarelle ydinvoimalaa…

Järjettömiä nämä jotka kyseenalaistavat asioita perehtymättä lainkaan alkuperäisteoksiin, joissa asiat on selitetty useaan otteeseen. :confused:

Muttakun muropaketin toimitus rakastaa näitä muka niin hauskoja "rehellisiä trailereita" niin paljon, ettei tuollaisilla selityksillä ole väliä. :kahvi:

Leffan alussa sanottiin että tulivuori oli yllättäen aktivoitunut.

Kopsa

Niin ja T-rexillä ei ole vieläkään höyheniä :)

T-rexillä on jokusen tutkimuksen mukaan arvioitu olevan poikasena höyhenet, mutta niiden lähtevän aikuisiällä. Sen sijaan velociraptoreilla höyhenpeite pitäisi löytyä :D Olisikin hupaisa kun vaihdettaisiin elokuvien versio ylikasvaneeseen kanaan.

Muropaketin uusimmat