Hyviä ja huonoja uutisia C-3PO:n faneille – Hahmo on kunnon roolissa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa – mutta…

02.09.2019 09:25 | Muropaketin toimitus

Star Wars -elokuvien vakiokasvo C-3PO:lle ei keksitty The Force Awakensiin tai The Last Jediin käytännössä mitään järkevää tekemistä. Joulukuussa ensi-iltansa saava The Rise of Skywalker tiettävästi korjaa aikaisempien osien epäkohdan.

Protokolladroidia esittävä Anthony Daniels on kertonut Associated Pressille (Comicbook.comin kautta) C-3PO:lla olevan merkittävä(mpi) rooli Star Wars: The Rise of Skywalkerissa.

”Olen tässä elokuvassa mukana tapahtumien keskipisteessä, ja olin siitä hyvin iloinen ja innoissani, koska se mitä teemme on maagista, luovaa ja ylivertaista. Ja tämä on lisäksi minulle ja Threepiolle hyvä tapa jättää elokuvasarja. Nauttikaahan”, Daniels kiitteli.

The Rise of Skywalker on siis ainakin tällä tietoa viimeinen kerta, kun C-3PO nähdään valkokankaalla.

Anthony Daniels itse suhtautuu asiaan tunteikkaasti. Viimeisenä kuvauspäivänä silmätkin kostuivat.

”Oli vaikeaa olla itkemättä vähän. Osittain koska J.J. Abrams [ohjaaja] sanoi todella mukavia asioita ja koko elokuvan tekijätiimi kuunteli ja katseli. On pakko myöntää, että se oli tunteellinen hetki, mutta tiesin sen tulevan vielä. Emme edes tehneet kohtausta, jossa minulla oli repliikkiä. Kerrankin Threepio oli mukana jossain kohtauksessa ilman, että hän keskeytti muita. Tämä [The Rise of Skywalker] on kuitenkin niin upea elokuva, että tuntui ihan hyvältä jättää hyvästit. Olen hyvin tyytyväinen tähän. Voin jättää hyvästit ja tuntea samalla ylpeyttä”, Daniels summasi.

The Rise of Skywalker saa ensi-iltansa Suomessa 18. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat