Hyviä uutisia: HBO Nordicin toiseksi paras supersankarisarja saa kolmannenkin tuotantokauden

12.09.2020 20:52 | Muropaketin toimitus

Jos meiltä kysytään, HBO Nordicin paras supersankarisarja on viime vuonna ilmestynyt Watchmen. Hyvänä kakkosena tulee kuitenkin DC Comicsin Vertigo-sarjakuviin pohjautuva Doom Patrol, joka on ihastuttavan viksahtanutta menoa.

Doom Patrolin toinen tuotantokausi saapui HBO Nordiciin kesällä – ja nyt on vahvistettu, että sarja jatkuu vielä kolmannenkin kauden jaksoin.

Vielä ei tietenkään tiedetä täsmälleen ottaen milloin, mutta annetaan lahjahevosen pitää kitansa kiinni ihan suosiolla tässä vaiheessa.

Doom Patrolin kuvaus kuuluu HBO Nordicissa seuraavasti:

”Jokainen Doom Patrolin jäsen joutui kamalaan onnettomuuteen, joka antoi heille yli-inhimillisiä kykyjä, mutta samalla jätti heihin arpensa ja jälkensä. Traumatisoituneet ja maahan poljetut tiimin jäsenet löysivät merkityksen olemassaololleen The Chiefin avulla, kuka sai heidät tutkimaan maailman oudoimpia ilmiöitä. ”Cyborg” Vic Stonen aktivoima Doom Patrol on osaksi tukiryhmä ja osaksi supersankaritiimi. Tämä supervoimilla varustettu friikkiryhmä taistelee maailman vuoksi, mikä ei halua olla missään tekemisissä heidän kanssaan.”

Pääosia sarjassa esittävät Alan Tudyk, April Bowlby, Brendan Fraser, Diane Guerrero, Joivan Wade, Matt Bomer ja Timothy Dalton.

Arvostelu: DC:n Doom Patrol on yksi parhaita supersankarisarjoja koskaan

Arvostelu: HBO Nordicin Doom Patrol -supersankarisarjan kakkoskaudella ollaan edelleen vahvasti sekoilun ytimessä

Muropaketin uusimmat