I, Tonya -traileri julki: Tältä Margot Robbie näyttää skandaalinkäryisenä taitoluistelijana

03.11.2017 08:42 | Muropaketin toimitus

I, Tonya -elokuvasta julkaistiin muutama viikko sitten teaser-traileri, ja nyt henkilökuvafilmistä on julkaistu ensimmäinen traileri.

Elokuva perustuu sellaisiin tositapahtumiin, jotka osoittavat, että todellisuus on usein fiktiota huomattavasti kummallisempaa. I, Tonyassa kuvataan taitoluistelija Tonya Hardingin elämää ja kovin hämmentävää skandaalia. Kyseessä on eräs urheilumaailman tunnetuimmasta erikoistilanteista, jossa Harding päätti hyökätä olympialaisten kilpakumppanin Nancy Kerriganin kimppuun vuonna 1994.

Hardingia esittää elokuvassa Suicide Squad -tähti Margot Robbie. Hardingin viiksekästä entistä aviomiestä Jeff Gilloolya puolestaan näyttelee Sebastian Stan. Mukana on myös Hardigin kipakkaa äitiä esittävä Allison Janney. Muissa rooleissa nähdään Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bobby Cannavale ja Mckenna Grace.

Elokuvaa kuvaillaan absurdiksi ja suorapuheiseksi tarinaksi Hardingin elämästä ja urasta. Elokuvan on ohjannut Craig Gillespie (The Finest Hours, Million Dollar Arm), ja sen on käsikirjoittanut Steven Rogers (P.S. I Love You). Sen ensi-ilta Yhdysvalloissa on joulukuun 8. päivä. Suomen teatterilevityksestä ei ole vielä tietoa.